Цитирай Първоначално написано от Acara
znachi imam problem s priqtelq mi..
znam che momchetata vinagi ochichkite im sharqt i ot tova se pritesnqvam...
mnogo sum revniva i postoqnno proverqvam na priqtelq mi poshtata i vsichko...bqx namerila suobshtenie che na nqkakva i bili gotini cicite.. hnishto ne kazax no povedenieto mi se promeni.. posle go pitax i bila nqkakva ot nqkakvo reality show.posle namerix suobshtenie che e pisal na nqkakva che e sexy.. toi tvurdi che e stara poznata... po princip e mnogo chesten i si kazva vsichko i me obicha... a i nqma vreme za iznevqri.. vinagi sme zedno...
no namerix neshto drygo... vliza v nqkakvy site za zapoznanstva i az go pitax i toi kaza che pravi promociq na website koito ima ... ta kazax dobre shte ti povqrvam i si napravix falshiv profil i se zagovoix... i vidqx che chak dnes e slojil tva za promociq na profila... predi ntova go nqmashe... moje da se e usetil che moje da sum az koeto ne me ebe.... znam i parolata i shte vlizam i tam da provervqvam che nishto ne pravi... vupreki che vidqx historito na pc-to my i beshe gledal i snimki i gledal jeni online..... pusti muje zashto vse im sharqt ochichkite! засхто не могат да се задожолят с тожа което имат.маика му и брат мъ казжат цхе не ми изнежеряжа.....
хора помогнете ми даите ми съвет!
заедно сме година и 3 месеца... спомена ми цхе искал да ми предложи брак!
малеееее... а аз си мислех, че мойта приятелка е ревнива... ... само дето тя колкото и да ревнува и да ми трови настроението с нейните глупости никога, ама никога няма да тръгне да ми гледа пощата или каквото и да е било без аз да й кажа да го направи (за нейно успокоение) ...... чесно казано от гледната точка на момче в подобна ситуация на гаджето ти.. не знам как те търпи....