.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Скъсахме... плс хелп ми

та ето какъв е проблема... с приятелката ми скъсахме защото тя искала да бъде сама, мислела че така ще е по-добре и за двамата и некви такива глупости... скъсахме в неделя... вчера се видяхме аз носех роза, тя не я прие и аз я изфърлих в 1 кофа... както и да е... говорехме си в 1 парк, натискахме се, плакахме заедно (по принцип не съм по плаченето, но реших, че ако успея да се расчуствам достатъчно и пророня няколко сълзи няма да е лоша идея и имаха ефект ) и такам... както и да е... после си говорехме, тя каза че ме обичала и не знам си кво си... вчера и 1 приятелка и писа и на нея и писа, че рано или късно пак ще сме заедно, но не знае кога и некви такива глупости... да де... обаче на мене ми разправя съвсем други неща... че това било краят и некви такива...
    та, аз си знам, че рано или късно ще сме заедно... проблема е, че искам малко да ускоря нещата та за тва ви моля за помощ и за идей...

току що ми прати смс в който ми беше написала 11 пъти "обичам те!"
    проблема е, че дори и да казва че ме обича и да се натискаме в парка, не решава нещата щот тя не иска да сме заедно... на приятелката ни и беше писала, че тва е просто период и не знае защо го е направила...

Мега фен
    Град
    София
    А каква е причината да се раэделите ?
    [size=7][b][u]fosse cos

нямам идея... тя казва, че сме скъсали щот щяло да и бъде по-добре сама и искала да бъде сама и т.н.

Град
    \/!|)!|\|
    според мен трябва да проведете един дълъг отегчаващ но стойностенразговор за вашето бъдеще

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Не,тя просто търси промяната,скоро ще осъзнае,че неможе да живее без теб и пак ще се съберете,но първо трябва да изчакаш най-лошото да премине,споко тя самата наистина в момента не знае какво иска!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    spored men tq te obicha, no ne iska da ste zaedno zashtoto i se shte malko da si poflirtuva s drugi mom4eta da si pojivee s edna duma.No kogato e s teb se 4uvstva vurzana i nqma suvest da flirtuva s drugi. dai i vreme da razbere kakvo iska to4no

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Не,тя просто търси промяната,скоро ще осъзнае,че неможе да живее без теб и пак ще се съберете,но първо трябва да изчакаш най-лошото да премине,споко тя самата наистина в момента не знае какво иска!
    Дам...

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    spored men tq te obicha, no ne iska da ste zaedno zashtoto i se shte malko da si poflirtuva s drugi mom4eta da si pojivee s edna duma.No kogato e s teb se 4uvstva vurzana i nqma suvest da flirtuva s drugi. dai i vreme da razbere kakvo iska to4no
    Ако го обича толкова, колкото казвате няма да иска флирт с други...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сигурно те обича,щом го казва,нямаш друг избор освен да й вярваш.Въпреки това от думите ти не мога да разбера защо те е зарязала.Била е глупава нейна постъпка.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Сигурно те обича,щом го казва,нямаш друг избор освен да й вярваш.Въпреки това от думите ти не мога да разбера защо те е зарязала.Била е глупава нейна постъпка.
    Още по-глупаво е, че не иска да се съберат...нз какво цели с това, но само после да не е късно.. поговорете и се изяснете като хората

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Re: Скъсахме... плс хелп ми

Цитирай Първоначално написано от hforce
    та ето какъв е проблема... с приятелката ми скъсахме защото тя искала да бъде сама, мислела че така ще е по-добре и за двамата и некви такива глупости... скъсахме в неделя... вчера се видяхме аз носех роза, тя не я прие и аз я изфърлих в 1 кофа... както и да е... говорехме си в 1 парк, натискахме се, плакахме заедно (по принцип не съм по плаченето, но реших, че ако успея да се расчуствам достатъчно и пророня няколко сълзи няма да е лоша идея и имаха ефект ) и такам... както и да е... после си говорехме, тя каза че ме обичала и не знам си кво си... вчера и 1 приятелка и писа и на нея и писа, че рано или късно пак ще сме заедно, но не знае кога и некви такива глупости... да де... обаче на мене ми разправя съвсем други неща... че това било краят и некви такива...
    та, аз си знам, че рано или късно ще сме заедно... проблема е, че искам малко да ускоря нещата та за тва ви моля за помощ и за идей...

току що ми прати смс в който ми беше написала 11 пъти "обичам те!"
    проблема е, че дори и да казва че ме обича и да се натискаме в парка, не решава нещата щот тя не иска да сме заедно... на приятелката ни и беше писала, че тва е просто период и не знае защо го е направила...

мамкаму...подяволоте...все едно аз го написах тва...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

i kvo opravihte li se ili o6te ne ste? i ako ne ste ot kolko vreme ste taka?
    nie neska se opravihme
    ne bqh 4el suvetite na ostanalite, ta ne mi pomognaha osobenno, no se pak 10x 4e pisahte

Мега фен Аватара на koalka
    Хем те обича, хем не иска да сте заедно...Това момиче наистина не знае какво иска, което е много лошо.Според мен всичко е приключило, просто тя се залъгва, че те обича.Това не е любов...Може и да греша.
    Вие не можете постоянно да се разделяте и да се събирате.В един момент трябва да решите окончателно, иначе не мисля, че това би се харесало и на двама ви.Поговори си с нея и я питай в крайна сметка окончателно какво решава.До кога мисли тя да го кара така?Да ти казва колко те обича и то не в очите, а после да ти казва, че няма да се получи.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Абсолютно същата случка ми се случи преди около 2 месеца .. от до Значи ще се съберете 100% съм сигурна. И аз така като твойта приятелка зарязах моя приятел, причините бяха същите, беше ми поомръзнал малко и исках свобода. Не се бяхме виждали 2 седмици, от които той всяка вечер ми пишеше в скайп, казваше ми, че ме обича, и аз на него също. Решихме да се видим, гушкахме се, целувахме се и в крайна сметка разбрах, че не мога без него и отново се събрахме. През времето, в което не бяхме заедно ми беше адски сдухано и потиснато изобщо ужас.. и така..
    Надявам се да се оправят нещата при вас, остави я малко да подиша и тя сама ще се върне при теб
    >>> House Music <<<

Li4no mnenie ...moje bi te probva dali shte trugnesh da zabivash nqkoq druga ili prosto iska da vidi dokolko za4itash dumite i ..smisul kazala ti e 4e iska malkod a e sama i iska da vidi dali shte q ostavsih malko nasame s mislite si

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

таа е мн тапа бе
    убича те ма те къса баси
    I've Been A Bad Girl!

Цитирай Първоначално написано от sexx_na_exx
    таа е мн тапа бе
    убича те ма те къса баси
    --- pishe se s O -Obi4a :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Моя съвет е да не си губиш времето
    Побърканите моми са страхотни за една вечер ама за повече...
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    i kvo opravihte li se ili o6te ne ste? i ako ne ste ot kolko vreme ste taka?
    nie neska se opravihme
    ne bqh 4el suvetite na ostanalite, ta ne mi pomognaha osobenno, no se pak 10x 4e pisahte
    Ще заключа темата и ще си спестя коментара по нея тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си