- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме... плс хелп ми
та ето какъв е проблема... с приятелката ми скъсахме защото тя искала да бъде сама, мислела че така ще е по-добре и за двамата и некви такива глупости... скъсахме в неделя... вчера се видяхме аз носех роза, тя не я прие и аз я изфърлих в 1 кофа... както и да е... говорехме си в 1 парк, натискахме се, плакахме заедно (по принцип не съм по плаченето, но реших, че ако успея да се расчуствам достатъчно и пророня няколко сълзи няма да е лоша идея и имаха ефект) и такам... както и да е... после си говорехме, тя каза че ме обичала и не знам си кво си... вчера и 1 приятелка и писа и на нея и писа, че рано или късно пак ще сме заедно, но не знае кога и некви такива глупости... да де... обаче на мене ми разправя съвсем други неща... че това било краят и некви такива...
та, аз си знам, че рано или късно ще сме заедно... проблема е, че искам малко да ускоря нещата та за тва ви моля за помощи за идей...
току що ми прати смс в който ми беше написала 11 пъти "обичам те!"
проблема е, че дори и да казва че ме обича и да се натискаме в парка, не решава нещата щот тя не иска да сме заедно... на приятелката ни и беше писала, че тва е просто период и не знае защо го е направила...
А каква е причината да се раэделите ?
[size=7][b][u]fosse cos
според мен трябва да проведете един дълъг отегчаващ но стойностенразговор за вашето бъдеще
Не,тя просто търси промяната,скоро ще осъзнае,че неможе да живее без теб и пак ще се съберете,но първо трябва да изчакаш най-лошото да премине,споко тя самата наистина в момента не знае какво иска!![]()
Дам...Първоначално написано от kPuCkA
Ако го обича толкова, колкото казвате няма да иска флирт с други...Първоначално написано от XXX_f
Не за вражда, за обич съм създадена!
Сигурно те обича,щом го казва,нямаш друг избор освен да й вярваш.Въпреки това от думите ти не мога да разбера защо те е зарязала.Била е глупава нейна постъпка.
Още по-глупаво е, че не иска да се съберат...нз какво цели с това, но само после да не е късно.. поговорете и се изяснете като хоратаПървоначално написано от sasha_90
![]()
Първоначално написано от hforce
мамкаму...подяволоте...все едно аз го написах тва...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Хем те обича, хем не иска да сте заедно...Това момиче наистина не знае какво иска, което е много лошо.Според мен всичко е приключило, просто тя се залъгва, че те обича.Това не е любов...Може и да греша.
Вие не можете постоянно да се разделяте и да се събирате.В един момент трябва да решите окончателно, иначе не мисля, че това би се харесало и на двама ви.Поговори си с нея и я питай в крайна сметка окончателно какво решава.До кога мисли тя да го кара така?Да ти казва колко те обича и то не в очите, а после да ти казва, че няма да се получи.
Абсолютно същата случка ми се случи преди около 2 месеца .. от доЗначи ще се съберете 100% съм сигурна. И аз така като твойта приятелка зарязах моя приятел, причините бяха същите, беше ми поомръзнал малко и исках свобода. Не се бяхме виждали 2 седмици, от които той всяка вечер ми пишеше в скайп, казваше ми, че ме обича, и аз на него също. Решихме да се видим, гушкахме се, целувахме се и в крайна сметка разбрах, че не мога без него и отново се събрахме. През времето, в което не бяхме заедно ми беше адски сдухано и потиснато изобщо ужас.. и така..
Надявам се да се оправят нещата при вас, остави я малко да подиша и тя сама ще се върне при теб![]()
>>> House Music <<<
Li4no mnenie ...moje bi te probva dali shte trugnesh da zabivash nqkoq druga ili prosto iska da vidi dokolko za4itash dumite i ..smisul kazala ti e 4e iska malkod a e sama i iska da vidi dali shte q ostavsih malko nasame s mislite si![]()
--- pishe se s O -Obi4a :PПървоначално написано от sexx_na_exx
Моя съвет е да не си губиш времето
Побърканите моми са страхотни за една вечер ама за повече...
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Ще заключа темата и ще си спестя коментара по нея тогава!Първоначално написано от hforce