та ето какъв е проблема... с приятелката ми скъсахме защото тя искала да бъде сама, мислела че така ще е по-добре и за двамата и некви такива глупости... скъсахме в неделя... вчера се видяхме аз носех роза, тя не я прие и аз я изфърлих в 1 кофа... както и да е... говорехме си в 1 парк, натискахме се, плакахме заедно (по принцип не съм по плаченето, но реших, че ако успея да се расчуствам достатъчно и пророня няколко сълзи няма да е лоша идея и имаха ефект ) и такам... както и да е... после си говорехме, тя каза че ме обичала и не знам си кво си... вчера и 1 приятелка и писа и на нея и писа, че рано или късно пак ще сме заедно, но не знае кога и некви такива глупости... да де... обаче на мене ми разправя съвсем други неща... че това било краят и некви такива...
та, аз си знам, че рано или късно ще сме заедно... проблема е, че искам малко да ускоря нещата та за тва ви моля за помощ и за идей...
току що ми прати смс в който ми беше написала 11 пъти "обичам те!"
проблема е, че дори и да казва че ме обича и да се натискаме в парка, не решава нещата щот тя не иска да сме заедно... на приятелката ни и беше писала, че тва е просто период и не знае защо го е направила...