миналата година бях влюбена до уши в едно момче.. опитвах се по всякакъв начин да се добера до компанията му ..естествено все грешни ..и се оказа че един негов приятел ме харесва..който аз най безцеремонно отрязах с думите,че харесвам въпросното момче.. той е от компанията и им наговори хиляди глупости за мене.. освен това ми лицемерничеше и на мене.. чувствата ми към това момче да го наречем Х. така и не отминаха и аз продължавах и продължавах докато накрая не спечелих вниманието ми и той не започна сам да идва да си говорим..но изведнъж дойде втория срок и всичко постигнато се срина за секудни .. той спря да ми говори и да ме поздравява..иситната за него е че се влиае страшно много от чуждото мнение.. а неговият най-добър приятел правеше всичко възможно да ме отдалечи от него.. както продължаваше да прави и другия смотаняк .. тази година обаче ходя с едно момче от класа му .. Х и най добрия му приятел почнаха да ходят в кафето,в което ходя и аз.. и почти всеки ден сме заедно .. говорим си много .. забелязах,че Х. не спира да ме гледа.. е не за други де,то и аз го гледам .. и седим и е така право в очите си се ледаме ли гледаме .. и нищо и мене много ме е яд.. влюбена съм в гаджето си,но не искам да забравя за Х..