- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ко може да означава това
ami all v4era ilizah s edno mom4e i taka ilizahme na kafe ala bala... ama az isakm da popitam kakvo oznaava tva 4e toi kato me pogledne v o4ite mi s esumihva darji mi rakata poe4e ot obiknovenno.... kato kazah male kolko mi e stydeno i toi kaza ako sika6 te stoplq ko moje da znae4i tva \/
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Durji me za rukata pove4e ot obiknovenoe prosto geniqlno, a kolko e obiknoveno?I kakvo mojelo da zna4i mi zna4i,zna4i 4e primerno te xaresva
P.S.:Pls sledva6tiq put po-gramotno 4e edvam ti raz4etox![]()
mm 4e te haresva![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
по правописа и смотания въпрос които си задала вярвам че не си на повече от 11 нааай много 12...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Като търсиш помощ от някого ,поне се постарай да го улесниш.Научи се да пишеш,не е трудно.
[size=7][b][u]fosse cos
А на колко си години? Май още ти е рано за такива неща,щомто питаш кое ко означава...
Но както и да е... той иска да те убие и така те е разучавал..
А ся сериозно.. ем да предположем,че те харесва... Ако не това поне си му симпатична и той би искал да ходите...
Не е трудно да се досетиш...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Mi macka mnogo qsno 4e ozna4ava 4e te haresva :P Samo mojesh da se radvashAide uspeh4eta ot kiflata :P
и аз тей викам...ама ко праят 12 годишни момичета по кафенца??!Първоначално написано от n1ght_shadow
Явно си адски тъпа или малка, за да не се сещаш и сама какво може да значи - все пак теб е гледало момчето, а не нас - ти си видяла погледа и усмивката му - сама си направи изводите...
Не за вражда, за обич съм създадена!
Оф,може и да не е точно харесване ама нз де аз познавам момчета които правят тия неща на поне 5 момичета,и кво и на мен ми го прават мн момчета,ама кво? с никой не хода....![]()
![]()
amiii.. na toz slojen vapros az otgovor ne moga da dam... smao 6te kaja 4e tva mom4e mai naistina nz ko prai ... 6ot tebe naistina te nqa v glavata i to qvno ne e dpo-dobre 6tom se zanimava s tebe...
P.S... abe to biva biva tupi temi.. ama 4ak tolkoz ne e na dobre ...
![]()
12 са многоПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
to e iasno, iska da te chuka!
ako бях момиче щях да му пусна xD
PS dont mind what i say it's the toughts of a brain sick guy ... yeah
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Da i az, Zatva zemi mu izvarti pone edna svirka.![]()
tami НАУЧИ СЕ ПЪРВО ДА ПИШЕШ МИЛИЧКА!
![]()
![]()
И ЧАК ТОГАВА СИ КАЖИ ВЪПРОСА!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако го прави със всяка втора изводите са си изцяло за теб!
Ако го прави само на теб значи има симпатии - демек иска да е с теб държи се като кавалер..хващай го , но само да ти кажа ,че с времето тия неща изчезват целуването на ръчички ,и по просто казано по нататък няма да се държи така джентълменски!![]()
![]()
Според мен тя си знае кво значи просто иска подсигуряване![]()