.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

моля ви ако някой знае от какво е това че много се притесняв

dnes sutrinta osetih 4e pod bradi4kata tam centura na (tva nz kak se kazva nad vrata e) imam top4e kato kokal e na pipane i se pritesnqvam pitah ba6ta mi i toi kaza 4e ne e normalno i 4e 6te vidim dove4era mama kato si doide ako tq znae ot kakvo e molq vi vie ako znaete da mi kajete za6toto se pritesnqvam naistina mnooooooogo

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Може да е мастно образование. Ако е така, а аз си мисля, че е така, няма от какво да се притесняваш. Ходи на кожен и ще го махнат

Град
    Sofia
    Mi nai dobre za tebe e da idesh na lekar da e sigorno kaskvo e

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: моля ви ако някой знае от какво е това че много се прите

Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    dnes sutrinta osetih 4e pod bradi4kata tam centura na (tva nz kak se kazva nad vrata e) imam top4e kato kokal e na pipane i se pritesnqvam pitah ba6ta mi i toi kaza 4e ne e normalno i 4e 6te vidim dove4era mama kato si doide ako tq znae ot kakvo e molq vi vie ako znaete da mi kajete za6toto se pritesnqvam naistina mnooooooogo
    Наистина трябва да отидеш на лекар, но аз не разбрах, къде точно се е появило.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз не разбрах къде точно е,но на мен ми излезе 1път едно такова странно топче...Личната каза,че е или щото съм боледувала наскоро или от някой проблемен зъб и след 1 месец някъде се махна само без нищо да съм го праила...не знам твойто дали е нещо такова,затова питай лекар И спокойно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Men mi se beshe obrazuvalo edno takova na uhoto i men mi be6e mn. гадно и постоянно го барах и изведнъж направи "пук" и аз се стреснах викам си олее ся го спуках к'во ли ще е станало и след това видях ,че го няма . . . ама най-добре отиди на доктор...

Град
    у вас
    Най-вероятно е подут линфен възел. Ако не е болезнен значи няма за какво да се притесняваш пък и да е болезнен пак няма. Ще се изчисти см може и след седмица може и след месец.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Най-вероятно е подут линфен възел. Ако не е болезнен значи няма за какво да се притесняваш пък и да е болезнен пак няма. Ще се изчисти см може и след седмица може и след месец.
    ЛиМфните възли (може би имаш предвид сливиците) не се намират там, където тя обясни
    Според мен е някакво мастно образувание. Ако е така, то ще се махне от самосебе си след известно време

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Чак ся се усетих ,че си писала ,че е отпред.Секи го има това и кокал . . . така ,че споко Даже е леко гадно като го барнеш . . . по принцип всеки го има просто при някой може да не е толкова изпъкнало на пипане . . . освен ако не говориш за друго нещо де

Re: моля ви ако някой знае от какво е това че много се прите

Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    Адамова ябълка ли бе?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Zdravei, po vsiaka veroiatnost stava vapros za podezi4na jleza chieto vazpalenie moje da se dalji kakto na probemi v ustnata kuhina taka i na problemi s hranosmilatelnata sistema. Ne e losho da se napravi konsultacia sus GP, koito da reshi kade da te prati!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си