.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Повече от фен

Как да протече срещата?

Така значи едно адски сладко момче ме покани на кафе, днес е срещата и съм изумяла, преди много го харесвах и от източници знам, че и той мен. Приятели сме отдавна и аз го харесвам, обаче ме е страх защото не зная на какви теми да си говорим и ме е страх да не стане гробна тишини, което да провали срещата.Моля ви помогнете ми ккак да направя така, че той да не разбере, че умирам от страх, и страшно много се притеснявам. Мерси!

т.7
    krem4et0
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    щом се познавате отдавна можете да приказвате за какво ли не... са какви теми да прикаате вече не питаи тука.... сама трябва да се сетиш
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

6tom se poznavate,zna4i ne bi trqbvalo da se pritesnqva6!Prosto ne se pritesnqvai,ne go priemai kato ne6to seriozno,a kato ne6to suvsem normalno,prosto edno islizane na kafe s priqtel!Nai-vajnoto e da ne se pritesnqva6!I uspeh!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    usmihvai se pove4e i pravi pove4e jestove s rucete. taka nqma da izglejdash pritesnena, ami shte izglejda 4e ti e udobno i spokoino

Град
    Sofia
    Xa-xa-xa mi da ti gaga shtesh neshtesh rano ili kusno shte nastupi grobna tishina zashtot ako i toi te xaresva i toi shte si glutne nai veroiatrno ezikaProstoi davai smelo tova e govorete si na vsiakakvi temi

е щом е пич той значи ше има за кво да говорите най-вероятно той ще говори в повечето време но ако не просто се отпусни и се дръж така както с приятелите ти. помисли си за какво си говорила с приятелите като си била на кафе и примерно говори за това или говорете за нещо общо между вас пр за общ приятел за там телефони абе квот ви е интересно на двамата

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами щом се познавате отдавна би трябвало да имате някакви общи теми Дръж се естествено, усмихвай се повече и дано срещата мине добре, айде късметчета от мене

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нали се познавате и сте приятели?Тогава от личен опит знам,че ще намерите теми за разговор и ще си изкарате добре,необходимо е само да се отпуснеш .

теми бол
    пп:явно срещата вече е минала....е пофали се, как мина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си