- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да протече срещата?
Така значи едно адски сладко момче ме покани на кафе, днес е срещата и съм изумяла, преди много го харесвах и от източници знам, че и той мен. Приятели сме отдавна и аз го харесвам, обаче ме е страх защото не зная на какви теми да си говорим и ме е страх да не стане гробна тишини, което да провали срещата.Моля ви помогнете ми ккак да направя така, че той да не разбере, че умирам от страх, и страшно много се притеснявам. Мерси!
т.7
krem4et0
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
щом се познавате отдавна можете да приказвате за какво ли не... са какви теми да прикаате вече не питаи тука.... сама трябва да се сетиш
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
6tom se poznavate,zna4i ne bi trqbvalo da se pritesnqva6!Prosto ne se pritesnqvai,ne go priemai kato ne6to seriozno,a kato ne6to suvsem normalno,prosto edno islizane na kafe s priqtel!Nai-vajnoto e da ne se pritesnqva6!I uspeh!![]()
е щом е пич той значи ше има за кво да говорите най-вероятно той ще говори в повечето време но ако не просто се отпусни и се дръж така както с приятелите ти. помисли си за какво си говорила с приятелите като си била на кафе и примерно говори за това или говорете за нещо общо между вас пр за общ приятел за там телефони абе квот ви е интересно на двамата![]()
Ами щом се познавате отдавна би трябвало да имате някакви общи темиДръж се естествено, усмихвай се повече и дано срещата мине добре, айде късметчета от мене
![]()
Нали се познавате и сте приятели?Тогава от личен опит знам,че ще намерите теми за разговор и ще си изкарате добре,необходимо е само да се отпуснеш.
теми бол
пп:явно срещата вече е минала....е пофали се, как мина![]()