- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Nicole Scherzinger
Какво мислите за нея?Харесва ли ви?С или без Пусикет Долс е по-готина
[/img]
ve4e si imame i edno cigan4e v holivut
Оф айде разбирачите да си затварят уститеПървоначално написано от viktoriya_sn
![]()
Никол е Хавайка не е циганка!Плюс тва ако почнеме по твоаята логика ще излезе че и Наоми Кембъл и Тайра Банкс и Риана и Хали Бери са циганки
просто твоя коментар беше излишен![]()
Mi ne e zle ama ne mi haresva :![]()
Не става въпрос за цвят на кожата, а за излъчване бе...! (поне аз така мисля и това си е мое мнение)Първоначално написано от puakenikeni
по темата: изобщо не я харесвам. Страшно е надута. Да, отличаваше се от другите моми4ета в групата, точно заради това, пък и защото е вокалистка. Иначе според мен оттам най-хубава е Мелъди. Никол има ужасна усмивка и всъщност точно когато се усмихне ми прилича на циганка!
Не ми харесва особено. Има няколко хубави песнички и тфа е![]()
Тя е една от най-хубавите жени, които съм виждала някога.Страхотна е..
А относно въпроса с група или без група...все тая, не ми харесва като гласови данни.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не ми допада!
А песничките(умалението е задължително) й не са нищо особено.
Естествено, въртят ги нон-стоп.
Откакто нямам мп3-плейър слушам радийце.
През 20 минути на тая песничката(т т т т т).
Дразни.Т'ва си е моята радио-песничка.'Баси комерсо.![]()
Убожавам я![]()
хипер красива е и мн секси и мноу хуъво пее![]()
I've Been A Bad Girl!
който не разбира от музика би казал че ей тия пикли пеят хубаво.. ама работата е, че те не пеят.. гласът им се синтезира през компютър (там алабала повдигане/сваляне на фалшиви тонове), подобряване на тембъра туй онуй и накрая резултата е новото СД на една фукла, която си е въобразила, че може да бъде певица..
п.п. ама не отричам, че е страшна танцьорка. обаче тва не и подобрява гласовите възможности
Охххх....айде айдеПървоначално написано от oTPoBHa
вече и от музика не разбирам
абе всеки си има мнение бе!тва че е комерс не значи че не може да пее!Ти като че ли си я слушала??????![]()
![]()
Бас държа че има некомерсиални изпълнители който не могат да пеят
Всяка една песен се обработва с компютър!!!!Без значение кой я пее
хахахахахахахах....
а концертите наживо?? и там ли гласовете на изпълнителите се обработват с компютър по накакви свръх-ултра-космически-модерни технологии?![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Spored men Nicole trqbva da produlji sus solo karierata si i bez tova kato beshe v PCD za neq se govoreha kakvi li ne ne6ta .
Ne iskam da prozvu4i grubo no ne mislq 4e si zapoznata s pev4eskite umeniq na Nicole kolkoto puakenikeni e bih ti predlojila da vlezesh v vbox7.com i da razgledash mnogobroinite klip4eta na pcd_nikki koito sa svurzani s Nicole Scherzinger i da se vurnesh tuk da komentirameПървоначално написано от Chr!sSie
Ok ???