.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger

Какво мислите за нея?Харесва ли ви? С или без Пусикет Долс е по-готина [/img]

стаа за веднъж
    we give it all.

ve4e si imame i edno cigan4e v holivut

Цитирай Първоначално написано от viktoriya_sn
    Оф айде разбирачите да си затварят устите
    Никол е Хавайка не е циганка!Плюс тва ако почнеме по твоаята логика ще излезе че и Наоми Кембъл и Тайра Банкс и Риана и Хали Бери са циганки
    просто твоя коментар беше излишен

Re: Nicole Scherzinger

Mi ne e zle ama ne mi haresva :

Цитирай Първоначално написано от puakenikeni
    Никол е Хавайка не е циганка!Плюс тва ако почнеме по твоаята логика ще излезе че и Наоми Кембъл и Тайра Банкс и Риана и Хали Бери са циганки

Напълно съм съгласна с теб

По- темата ОМГ....ОБОЖАВАМ Я ,прелестна е
    Мисля че без ПСД е по-добра без това докато беше в групата,страшно мн се отличаваше от др момичета Най-добрата е

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Шъ опърди мамуля!
    Grumpy old madman

Град
    Sofia
    Ne me kefi mene!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от puakenikeni
    Не става въпрос за цвят на кожата, а за излъчване бе...! (поне аз така мисля и това си е мое мнение)

по темата: изобщо не я харесвам. Страшно е надута. Да, отличаваше се от другите моми4ета в групата, точно заради това, пък и защото е вокалистка. Иначе според мен оттам най-хубава е Мелъди. Никол има ужасна усмивка и всъщност точно когато се усмихне ми прилича на циганка!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не ми харесва особено. Има няколко хубави песнички и тфа е

Тя е една от най-хубавите жени, които съм виждала някога. Страхотна е..
    А относно въпроса с група или без група...все тая, не ми харесва като гласови данни.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мисля,че е грозна и не може да пее.

Мега фен Аватара на Blab
    Не ми допада!
    А песничките(умалението е задължително) й не са нищо особено.
    Естествено, въртят ги нон-стоп.
    Откакто нямам мп3-плейър слушам радийце.
    През 20 минути на тая песничката(т т т т т ).
    Дразни.Т'ва си е моята радио-песничка.'Баси комерсо.

Убожавам я
    хипер красива е и мн секси и мноу хуъво пее
    I've Been A Bad Girl!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    който не разбира от музика би казал че ей тия пикли пеят хубаво.. ама работата е, че те не пеят.. гласът им се синтезира през компютър (там алабала повдигане/сваляне на фалшиви тонове), подобряване на тембъра туй онуй и накрая резултата е новото СД на една фукла, която си е въобразила, че може да бъде певица..

п.п. ама не отричам, че е страшна танцьорка. обаче тва не и подобрява гласовите възможности

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    който не разбира от музика би казал че ей тия пикли пеят хубаво.. ама работата е, че те не пеят.. гласът им се синтезира през компютър (там алабала повдигане/сваляне на фалшиви тонове), подобряване на тембъра туй онуй и накрая резултата е новото СД на една фукла, която си е въобразила, че може да бъде певица..

п.п. ама не отричам, че е страшна танцьорка. обаче тва не и подобрява гласовите възможности
    Охххх....айде айде
    вече и от музика не разбирам
    абе всеки си има мнение бе!тва че е комерс не значи че не може да пее!Ти като че ли си я слушала??????
    Бас държа че има некомерсиални изпълнители който не могат да пеят
    Всяка една песен се обработва с компютър!!!!Без значение кой я пее

хахахахахахахах....
    а концертите наживо?? и там ли гласовете на изпълнителите се обработват с компютър по накакви свръх-ултра-космически-модерни технологии?

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Spored men Nicole trqbva da produlji sus solo karierata si i bez tova kato beshe v PCD za neq se govoreha kakvi li ne ne6ta .

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    хахахахахахахах....
    а концертите наживо?? и там ли гласовете на изпълнителите се обработват с компютър по накакви свръх-ултра-космически-модерни технологии?
    По принцип звездите рядко пеят на живо, пък ако пеят зад тях (забравих как се казват) има други които пеят иии те само лекичко си пеят....Тя Никол дори и в клиповете си проличава колко фалшивичо пей пък иначе ....

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    хахахахахахахах....
    По принцип звездите рядко пеят на живо, пък ако пеят зад тях (забравих как се казват) има други които пеят иии те само лекичко си пеят....Тя Никол дори и в клиповете си проличава колко фалшивичо пей пък иначе ....
    Ne iskam da prozvu4i grubo no ne mislq 4e si zapoznata s pev4eskite umeniq na Nicole kolkoto puakenikeni e bih ti predlojila da vlezesh v vbox7.com i da razgledash mnogobroinite klip4eta na pcd_nikki koito sa svurzani s Nicole Scherzinger i da se vurnesh tuk da komentirame Ok ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си