.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Помощ за едно момиче

начи тя е от класа ми познаваме се от няколко години. Супер много я харесвам. Много добри приятели сме. Почти секи ден си пишим по скайп. Понякога след даскало варим заедно. Но аз искам тя да ми стане гадже а не просто много добра приятелка. Затова бих искал добри мнения затова как да продължа от сега нататък и как да и преложа

Град
    Пловдив
    Ами според мен трябва първо да разбереш дали и тя те харесва поне малко.Като се прибирате можеш да я прегърнеш леко или нещо такова ако не се дръпне или те прегърне и тя,може да има интерес към теб,можеш да и подариш нещо съвсем малко(ама да е нещо подходящо де...)то ще си проличи ако се зарадва и така...ако има признаци че те харесва ДАВАЙ

е как почни да я гушкаш от време на време питай я да ходите на кафе бъди игрив с нея, и ако тя няма против почни да я закачаш приближи се да я целунеш и се отдръпни и т.н. бавно малко по малко след тва повече и повече гушкаш и т.н. и то сами си стават нещата

ма не бъди здухан и не бъди срамежлив щото ако си срамежлив тя ше си хареса тези които са по отворени и по смели щото те ще поемат риска и ще я карат да се смее и ще я гушкат и тн.

е пробвай си и втои работи щот тоя форум няма всички отговори.

а като я питаш да сте заедно ако каже не не се здухвай ами се дръж нормално и й покажи че няма проблем и че искаш да си останете само приятели

Град
    Sofia
    Ако и тя те харесва поне малко имаш шанс

вижте сега аз когато се прибираме пък и на даскало с още един фр я пообарваме тук и там ( по дупето , по гърдите леко и не знам това дали е много хубаво де ) иначе като характери на външен малко ме харесва си мисля
    на искам да кажете някой съвето относно самото предлагане някой изрази и дали това с обарването е хубаво

е не .... с последния си пост направо ме разби
    и от там си правя изводи на колко си....
    ае нямам коментар
    пп:на мен не ми харесва този вид обарване....айде заеби тея детски простащини

заведи я на билярд и се обзаложете ,който бие да изпълни едно желание на другия и се постарай да спечелиш и я цункай

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    някъде там...

Re: Помощ за едно момиче

Цитирай Първоначално написано от _Toi_
    Понякога след даскало ВАРИМ заедно.

К'во варите ????
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна

К'во варите ????

Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Фани я за гъза
    Ако не ти налепи шамарите работата е опечена
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Виж сега мога да ти кажа че щом до сега не ти е намекнала по някакав начин,значи че тя иска само приятел,и ако и предложиш това ще развали приятелството ви

Цитирай Първоначално написано от Verminaard

К'во варите ????
    Ракия варят,тарикатите
    Давайте по темата бе хора момчето има проблем..просто е згрешим...кво му е смешното

По темата:ами питаия просто ама по скайп
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хехе като съдя по постовете ти, не си на повече от 12-13 нали? Т'ва с обарването е отвратително!!!!
    Ако я харесваш наистина,няма нужда да го правиш..просто както казаха вече прави и няккави намеци,ала бала..и ако и предлагаш,не и предлагай по скайп,а на живо..много по-ефектно е.

Мега фен Аватара на koalka
    Покажи на момичето, че я харесваш, прави й намеци.И все пак, ако сте добри приятели й кажи на живо, оставате насаме, което е добре.

Цитирай Първоначално написано от Verminaard

К'во варите ????
    Ракия варят,тарикатите
    .
    вуйчо пък вино

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

благодаря на хората които оспамиха темата
    иначе не ми отговихте на въпроса " какви по точно изрази за самото предлагане да ползвам

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    къв израз ве пич просто и казваш много ме кефиш искаш ли да ми станеш гадже и толкова то ся май тъй ставаше

благодаря на хората които оспамиха темата
    иначе не ми отговихте на въпроса " какви по точно изрази за самото предлагане да ползвам
    Ето аз ти отговорих
    Са кажи баба тенкю

@Дупи (бътти)

На мене ли ми говориш бе, дете недоклатено?!
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

добре вие с каква фраза свалята гаджетата

[b]Nqkoi put i pi6i v skype ili na jivo ako ne te e sram i i namekni 4e mn haresva6 edno F i iska6 zavinagi da si s nego no neznae6 kakfo 6te ti kaje.I kogato popita koe e i kaji ti!Posle i kaji mn te obi4am no ako ne izpitva6 su6tot kum men pone neka si ostanem pak fr!I tq 6te se suglasi 100% si ostanete no dano da te haresva Pojelavam ti kusmet a i tova s obarvaneto po dobre nedei dano se polu4i ne6to.A ako misli6 i kaa6 na jivo po dobre i kupi cvetq 6te e po krasivo
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

MaCe_Za_MiLi0nI мс мног ми хареса това ами още някакви варианти като план B и C

ami nz spored men tfa e dostatu4no.Ako te haresva pone malko 6te stane.A i zabravix ti kaja 4e ako ti otkaje nz malko ne e mn dura ideq ma ako naistina mn q obi4a6 i iska6 si s neq i kaji da se opitaa da e s teb a ako ne .Oba4e ako ni6to ne se polu4i ot sq ti kaam nito se napivai nito ni6to 6tot sled vreme 6te osuznae6 4e nqma smisal Kusmet vse pak
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

добре ами като взема да и пиша по скайпа и наведнъж да и кажа
    мила така и така ... обаче ако не искаш дай поне да си останем добри фр.
    и се пак ако някой знае още нещо нека го каже

Отиваш при нея баркаш и в гащите или под полата целуваш я , и й казваш ИСКАШ ЛИ ДА МИ СТАНЕШ ГАДЖЕ ? няма начин да ти откаже
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

офф казах без разни тъпаци които само спамят
    айде по сериозно бе хора стиа се еб*вали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си