- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ за едно момиче
Спред мен по-добре е да й го кажеш на живо.Ако тя изпитва някакви чувстава към теб,работата ще стане.Тогава можеш да получиш и някоя.
Аре успех![]()
;]
да ама се притеснявам и то доста и май няма да мога![]()
![]()
пък и пак ви казвам не знам точно как да и го кажа
най свясното нещо като че ли чух от MaCe_Za_MiLi0nI за което и благодаря
но искам още варианти ПЛС ако нещо не стане с варианта на MaCe_Za_MiLi0nI![]()
Голям срамежливко си значиПървоначално написано от _Toi_
![]()
Трябва да го преодолееш . Ся да кажем че си наа 14-15 , какво ще правиш на 20 и нагоре като харесаш някоя : ...ъъЪъъ. еМи аз ... еми .... Ъъъ.ъ..... много се срамувам ...
![]()
Трябва да го превъзмогнеш . Пий една водка или ракия за смелост и си готов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си изпееш всичко на нея , като поп
![]()
Виж ся-първо.По добре е да й го кажеш на лично от колкото в скайпа(както го казах по-нагоре) кажи й,че е много хубава и,че изпитваш някакви чувства към нея.Ако те е срам и си проличи,не се притеснявай това ще ти придаде чар![]()
Аре пожелавам ти успех \/
;]
podkrepqm Sinister i az ti pojelavam kasmet Brato :P
Ami spored men 6a stane i ti kazah naistina na jivo e po dure.A nai dure i namekni ne6to kato se pribirate i posle v skype i kaji si4ko dr taka mai nai-dure![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
оххх май стана казах и по скайп тя ме пита така и така кого харесвам аз и казах че нея и я питах а ти и тя ми каза мене![]()
![]()
![]()
и сега съм на седмото небе и нз ко да прая
първата стъпка е взета дано само да не се ебава ама аз я питах найтина ли и тя каза ДА\
/
to seg asi kazahme 4e se obi4ame 4e se haresvame ama se pak predi da si legani da spra kompa uda4no li da q pitam dali sme 100 % gajeta![]()
на момиче не се предлага ..... пробвай да я целунеш ако се дръпне няма да я бъде ... съмнявам се да стане нещо познавате се от 3 год и не е имало нищо ....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Be napravo kato q vidish q nagrabvash da q celunesh.Kato ne haresva i ako ne se drupne.. znachi vsichko e tochno![]()
I az sum na mnenie,che na momiche ne se predlaga a napravo si se deistva
I kvo kato se pozvat ot mnogo vreme...nikoga ne se znae koga shte plamne iskrata
![]()
![]()
то до ся щом не е пламнала май ще има нужда поне от газова горелка
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
spored men ne q pitai dali ste gadjeta izlezte dva puti i predloji :PpP~ i ne q karai da te celuva ako neiska!Ako ne te celune otna4alo prosto q e sram ili ne6to takova ostei i malko vreme
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Абе не знам какво имаш предвид под "сгрешим",но ако си искал да кажеш"сгрешен",кажи на щъркела да си го вземе обратноПървоначално написано от *kupidon4ety~f*
![]()
А иначе той не е направил правописна грешка,"варим" е един вид кратка форма да думата "вървим",както "кво" е съкратено от "какво"...Пък за варенето,баце,ракията гроздова или сливова е?![]()
![]()
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
Бреее,тоя твоя вуйчо да нема някакъв таен метод за приготвяне на вино,който включва варенеПървоначално написано от kifla
![]()
![]()
кажи поне хубаво ли става виното
![]()
![]()
![]()
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!