- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- идеи за запознанство
ми ако може да ми помогнете защото много искам да се запозная с едно момче!![]()
![]()
![]()
![]()
Първо разучи хобитата му и завържи разговор.
Ако пушиш можеш да вземеш от него огънче.
Можеш просто да отидеш при него и да му кажеш "Може ли да се запознаем?"
Ако имате общи познати ги накарай да тне запознаят .
Вариянтите са много![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Еми първо кажи в чата ли искаш да се запознаете или наживо... ако искаш лично просто отиваш при него и му се представяш или молиш някоя обща аверка да ви запознае. А в чата си е лесно...![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
И кфо аз ли да дойда да ви запозная? .. Еми много ясно че сама трябва да идеш при него да се запознаете или ( което е по-лесно,но не чак толкова добро решение) да накараш някой ваш общ приятел да ви запознае ..
Напрауу мн сложна дилема ..
just a kid۵
Ami SlaDuR4e pogledni taq tema koqto sum slojila pod profila mi tam ima razlii4ni varianti![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
направи както бях направила азмного е лесно
само искаш скайпа му от твоя приятелка което го познава!
отиваш до него и казваш "здрасти много си сладък искаш ли да се запознаеме" по добър начин за запознанство няма
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
леле вие ми вдъхнахте надежда и увереността утре мисля да се запознаем гледайте сценария
![]()
аз: здр искаш ли да се запозанем
той: ест
аз:аз съм..... пр ми е (подавам ръка)
и после всичко от само себе си :P
ко мислите![]()
Познавам момчета, които казват, че не искат да се запознаят с теб или просто си тръгват.Ей, ама как я окуражавам,а?
![]()
kolko genialno![]()
![]()
Prosto otiva6 i se zapoznavate...stiga si se oflqnkvala![]()
[size=7][b][u]fosse cos
1 Много умно...а ако хобитата му са Стар Трек и Междузвездни войни? Ще иде да го пита абе кфо става с оби Уан в 4ти Епизод?Първоначално написано от No_Limit
2 А ако той не пуши?
3 А може да ти каже "Ми не може."(Аз съм го правил -извинете може ли да се запознаем о отг: - Извинете,НЕ.)
4 Това да ви запознават не е удачно даже няма да те забележи между другите...
Моя съвет е...накарай го той да се запознае с теб,привлечи му вниманието...не с идиотщини...