.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: помощ

Град
    sofiq

помощ

аз съм 7 клас въпросът ми е следният искам да стана кардио хирург и незнам каде да влезна след 7 клас и мога ли да влезна да кажеме след 8 клас ? вси4ки предмети са ми наред добър съм в тях само по математика съм много зле
    RUGBY is my life.Гатанки в мрака.

Град
    Септември
    Това, че искаш да станеш кардио хирург е много хубаво!
    Аз следващата година ще кандидатствам медицина за това искам да ти дам няколко съвета:
    1. За да кандидатстваш с биология и химия е по добре да бъдеш в училищв в което ще ги изучаваш не по 1 час на седмица, а поне по 2! Аз например съм в училище в което съм с профил биология и сега съм в 11 клас и я изучавам по 12 часа в седмицата. Това може много да ти помогне.
    2. Задължително е по биология и химия е да имаш 6-тици, защотот конкуренцията е много голяма и много трудно се влиза.
    Това е от мен ако имаш някакви други въпроси можеш да питаш

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Първо и аз искам да те поздравя,че още от сега имаш цели в живота и ти пожелавам да имаш достатъчно сили и кураж за да ги осъществиш.

По темата-До колкото знам на този етап в България,няма училища с прием след 7-ми или 8-ми клас,които да предлагат обучение по медицина,дори поставяне на основите в тази наука.Ккато те посъветваха преди мен е добре да се насочиш към училище,в което да се изучава усилено Биология и Химия-двата предмета,с които ще кандидастваш.

Успехчета.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си