.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    TRYAN

помощ бактерий

zdraveite .otkriha mi helikobakter pilori.a ot tiah mi se obrazuva i iazva.niakoi zbluskval li se e s tezi problemi .triabva li da se pritesniavam .blagodaria predvaritelno
    bez teb ia miama liybovta
    niama slunce i luna
    6tom ne si do men niama no6t i den

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Ne razbiram mn,mn ama shtom prochetoh QZVA .. seriozno e,da.Chuvala sym za hora,pochinali ot spukana qzva.Bi trqbvalo da se pritesnqvash

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: помощ бактерий

Цитирай Първоначално написано от _cveti_
    zdraveite .otkriha mi helikobakter pilori.a ot tiah mi se obrazuva i iazva.niakoi zbluskval li se e s tezi problemi .triabva li da se pritesniavam .blagodaria predvaritelno
    тази тема мисля я консултирахме скоро....

няма нищо кой знае какво тревожно. това даже е благоприятно, понеже /статистически/ гарантира, че няма да умреш от язва изродила се в рак
    просто по схема ще трябва да пиеш 2 или 3 лекарства, които ще елиминират бактерията и на практика още по време на лечението ще престанеш да имаш язва.
    откриването и доказването ролята на хеликобактерията при улкусите, както и лечението и е едно от най-големите постижения на ХХ век, сравнимо с откриването на кортизона и инсулина, превърнало язвената болест от доживотна тежка хронична болест нарушаваща качеството на живот на болния с множество усложнения в лечимо заболяване!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си