- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се е казвала първата ви любов?
първа любов...ах,беше по-малък от мен и ме нау4и да се целувам на една игра...Петър Тасев от България по прякор(измислен от мен ест.) ПТТБ
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
i moita
To love is easier than to prove your love!!!
Georgi![]()
xexe
Don`t Cry Baby ....
Божидар Балев ..![]()
![]()
![]()
Теодор И аз още го обичам ама скоро се разделихме след 2годишна връзка![]()
Мартина
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Ако на 5-6 години може да се нарече любов-Алекс...И до сега сме си приятели!![]()
![]()
Надежда![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Ем Тодор много го оби4ах макар и тогава да не осъзнавах това а едва когато го загубиха тои е може би единсвения които ме е оби4ал истински
![]()
Таня.Това име още кънти в ушите ми и когато чуя някой да го викат така , веднага се обръщам данеби случайно може би , това да е точно тя...
Скайп: doombringer2006
Eмо![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Пламен .. И до сега изпитваме чувства един към друг но сме се позабравили а и разстоянието е голямо
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Цветан
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Vlado
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
martin![]()
Несподелена![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?