- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се е казвала първата ви любов?
moqta p1rva i istinska lubov se kazva6e hristiqn oblakovne 4e ne go obi4am o6te no prosto ne sme zaedno
колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб
Лили
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
e мойта се казваше Огнян![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мE хареSваш,драZня те? ДаLи ми пуKа?-Май чE не! ЯдоSана лi съM?-ЕдVа ли! Не Mе треVожиш,нE раZбра лi? ЧовEче,глEдай Sи твOя жиVот и пO-доBrе не Sе прAви на иDиот!...
Ваня ;(
Svetlin
relaxtake it easy ;}{}
тони![]()
![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Ivancho samo che az ne sym Mariika :P
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Мартин
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Ми... първата ми любов се казваше Юли :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
![]()
[/i][/b]Георги
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
![]()
[/i][/b]Георги
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Моят беше Боби :P :P мм и въпреки че скъсахме преди вече 2год все още си се обичаме и тои си ме подкепя във всичко и винаги:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Vsi4ko tova e laja..no pak ti se varza[!] E nali si igra4[?]K'fo stana gospodin Svalq4[?]Ne si zaslujava da precakam za teb jivota sii..!!))
Първоначално написано от pampers
There's a curse between us,between me and you...
stefan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първото гаджеМартин (но със сигурност не мога да кажа че съм го обичала )
а първата любовИскрен
![]()
Йордан![]()
![]()
![]()
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Kriastian
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Kristian
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Kristian
![]()
Даниела![]()
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!