- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моми4ета
kogato lejite otgore na priqtelq si kak lejite, otpuskate se s cqlo tqlo na nego ili puk sednali, na kolene?
В повечето случаи на колене.![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Зависи кфо правим![]()
Защо ли ми си струва познатичкоПървоначално написано от _BoSSy_
![]()
![]()
![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Зависи до каква степен ме мързи![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз съм на колене, по ми е удобно, имам повече възможност за движения, а и често ме е страх да не го притисна някъде, особено там, където не трябва...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ami nikoga ne se otpuskam napalno i po-princip i az n kolene i razni dr raboti :P
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Първоначално написано от bubiiii
ОМГ! ааа аз искам да попитам когато си гладиш дрехите от кой ръкав започваш?ако този въпрос ти се струва тъп значи сама си прави изводите за твоя!
![]()
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
На колене, но ми се иска да пробвам да съм клекнала, за да мога да се движа по-бързо![]()
на мен ми е се едно как ме е яхнала за две кила на корема нищо няма да ми стане ма като е на колене и аз мога да помагам![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Различно, но често се разполагам доста удобно върху него![]()
На колене или евентуално на колене и лакти. Наскоро един приятел ми се оплака, че неговата се отпускала върху него и се чувствал като настъпена хлебарка..
Пробвай-невероятно е, а проникването е много дълбоко.........несравними оргазми сам имала, а и тренирам за дупе такаПървоначално написано от Ани
![]()