- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скайп любима с друго гадже
Здравейте...ум поредната объркана тема....и така наскоро се регнах в един сайт за запознанства и там имаше много хора от моя квартал... и нали кеф.."оо к'во става" "как е " и тнт..и така ...след няколко дена ми писа един непознат човек - момиче на 18 години аз сум на 16..и тя ме покани на кафе..
и аз къвто съм срамежлив..аа еми може ама нз..незнам кафетата ии..общо взето се измъквах..после поразгледах профила и..а тя самата е много хубав човек..и на снимките се целуваше с некво момче..очевидно бяха гаджета..и взех и скайпа и така всеки ден си пишехме..и накрая тя ме нави и отидохме на кафе..предишната вечер обаче си приказвахме по скайпа 2-3 часа вечерта..така и срещнахме се..тя е много по-ниска от мене..все едно това няма голямо значение,и заведе ме на някво кафене и така говорихме се смяхме се..едва ли не ми разказа живота си ..а този от снимката наистина и е гадже..от 8 месеца..тои е на 17 ... хх ... но ..аз я харесах..тя е много готин човек ..една зодия сме и бързо се разбираме (везни) ..много готина човек пак казвам
...жизнерадостна ,печена, весела, красива...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..и след няколко дена..но преди това яко писане по скайпа..закачки ала бала..но тя почваше първа..мен ме беше още срам де.. х ..
и днес ходихме се оговорихме отново на кафе..и айде айде..срещнахме се ...гушна ме тя и аз след това..и отидохме ..дори не ходих на даскало ...
в кафенето ..немога да ви кажа какво стана..в мен се бореха някакви чувства..тя очевидно ме харесваше ..същият ден си говорихме по скайпа..тя ест разбра че я харесвам..после плачеше малко , защото незнаеше защо има някакви чувства към мен..щом си има гадже..едва ли не стабилна и лабилна връзка..
..на кафето ме целуна..и аз отвърнах..после пак се целувахме..и пак и пак..после я изпратих до спирката..аз казах ..недей няма смисъл ...лощо е това което правим спрямо твоя приятел..и казах "само гущ" ..и гупнах я..ама тя пак ме целуна..и аз..и сегааа просто незнам какво да правя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а я харесвам...много нормално е..ама незнам докога ще продължи тази заблуда..щото аз знам че няма да излезе добро..гаджето и сигорну няма да разбере..ама на нея ще и е тежко после..а и на мен..много
Някакви идеи .. ?!
т.7
krem4et0