Здравейте...ум поредната объркана тема.. ..и така наскоро се регнах в един сайт за запознанства и там имаше много хора от моя квартал... и нали кеф.."оо к'во става" "как е " и тнт..и така ...след няколко дена ми писа един непознат човек - момиче на 18 години аз сум на 16..и тя ме покани на кафе.. и аз къвто съм срамежлив..аа еми може ама нз..незнам кафетата ии..общо взето се измъквах..после поразгледах профила и..а тя самата е много хубав човек..и на снимките се целуваше с некво момче..очевидно бяха гаджета..и взех и скайпа и така всеки ден си пишехме..и накрая тя ме нави и отидохме на кафе..предишната вечер обаче си приказвахме по скайпа 2-3 часа вечерта..така и срещнахме се..тя е много по-ниска от мене..все едно това няма голямо значение,и заведе ме на някво кафене и така говорихме се смяхме се..едва ли не ми разказа живота си ..а този от снимката наистина и е гадже..от 8 месеца..тои е на 17 ... хх ... но ..аз я харесах..тя е много готин човек ..една зодия сме и бързо се разбираме (везни) ..много готина човек пак казвам ...жизнерадостна ,печена, весела, красива... ..и след няколко дена..но преди това яко писане по скайпа..закачки ала бала..но тя почваше първа..мен ме беше още срам де.. х .. и днес ходихме се оговорихме отново на кафе..и айде айде..срещнахме се ...гушна ме тя и аз след това..и отидохме ..дори не ходих на даскало ... в кафенето ..немога да ви кажа какво стана..в мен се бореха някакви чувства..тя очевидно ме харесваше ..същият ден си говорихме по скайпа..тя ест разбра че я харесвам..после плачеше малко , защото незнаеше защо има някакви чувства към мен..щом си има гадже..едва ли не стабилна и лабилна връзка.. ..на кафето ме целуна..и аз отвърнах..после пак се целувахме..и пак и пак..после я изпратих до спирката..аз казах ..недей няма смисъл ...лощо е това което правим спрямо твоя приятел..и казах "само гущ" ..и гупнах я..ама тя пак ме целуна..и аз..и сегааа просто незнам какво да правя а я харесвам...много нормално е..ама незнам докога ще продължи тази заблуда..щото аз знам че няма да излезе добро..гаджето и сигорну няма да разбере..ама на нея ще и е тежко после..а и на мен..много
Някакви идеи .. ?!
т.7
krem4et0