.

Виж резултатите на анкетата: Може ли двама живеещи в различни градове да се обичат?

Гласували
35. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

31 88,57%
  • Не

4 11,43%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Любов през...градовете

Такаа .. ето я и моята грижа .. преди малко повечко от месец се запознах с един момък с 4 години по голям от мен ... той учи във Варна но е от моя град и всяка събота и неделя си е тука.От както се запознахме започнахме да излизаме.Даже още в деня след като се запознахме излязахме.Както и да е това приятелство се задълбочи у мен се появиха чувства към него .. и така ена вечер дойде да ме изпрати до нас.По пътя се боричкахме и се смеехме.. докато накрая не ме прегърна и не ме целуна..Не ме пусна към 5-6 минс.Беше страхотно .. след това ме изпрати до вкъщи пак ме целуна и така .. след което той си замина за варна и по чата го попитах какво се случи въпросната вечер той ми отговори че просто е искал да го направи .. и че не може да ми даде това което аз искам .. т.е. връзка поради раненото му сърце ... Не знам накъде от тука .. защото той продължава да се държи както преди .. приятелски ..

т.7
    krem4et0

Според мен не се занимавай с него, може целувката да е било моментно, пък и може да си има някоя друга там...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Moje i da izpitva neshto kum teb,no edno naraneno surce ne moje da preodolee bolkata i straha.Ostavi go shtom toi taka e precenil i pone e bil chesten s teb da ti go kaje..znachi taka e po-dobre.Toi veche znae kakvo izpitvash kumnego taka che ako iska moje i sam da predprieme neshto kum teb.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

ами .. всъщност има една такава работа .. защото преди два месеца е скъсал с приятелката си която мн обичал .. т.е. тя го скъсала .. и той не може да я преодолее .. но защо тогава ме целуна .. ?

Може ли да се обичат?!? Това що за въпрос е...Ами разбира се,че може.Във вашия случай обаче далеч не можем да говорим за любов.Щом е скъсал с приятелката си, която е обичал значи му трябва време....Целунал те е защото те харесва, но едва ли обича...Връзката е малко навъзможна пък и говори с него и за това той какво мисли..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от Lux.Only
    ами .. всъщност има една такава работа .. защото преди два месеца е скъсал с приятелката си която мн обичал .. т.е. тя го скъсала .. и той не може да я преодолее .. но защо тогава ме целуна .. ?

Нека ти отговоря на този въпрос защо е постъпил така с теб както чета постовете на другите аз ще ти отговоря обичал е много приятелката си и го боли много че не са заедно че тя го е зарязала и той може би за да я забрави търси друго момиче и така постъпва с теб целунал те е и така по тоя начин колкото се може по бързо търси утеха в друга както с теб го прави и не се отчайвай и умната

е да .. аз съм наясно,че предишната му приятелка му е разбила сърцето и че той не може да я преодолее...но ако търсеше 'заместител' щеше да е с мен нали ? което пак не ми се връзва .. и не знам той какво иска ... и .. да ..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Moje da iska da nameri neshto po-dobro za sebe si,no pri polojenie che e naranen ne iska da prichini sushtoto i na teb.Da te nakara da se vlubish i posle da ti kaje emi za men beshe samo uvlechenie.Taka si mislq az de
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Според мен момчето да харесва те ,но поне за момента неиска да ти дава някакви надежди ,защото все още обича приятелка ти ...Пощдобре малко го остави и ако те потърси и т.н започнете по често да си говорите и т.н значеи все пак иска да започне нещо ново

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Пил ли е акохол преди това? Ако е пил и след това по чата ти е казал тези работи те съветвам да се откажеш от него

Град
    \/!|)!|\|
    според мен те харесва много но се страхува да се обвърже заради старата му приятелка(от страх да не го наранят пак)

беше пил .. но много малко .. изобщо недостатъчно да се напие и да тръгне да прави глупости .. и .. тка .. сега поддържам приятелски отношения пък да видим какво ще стане.... о.0
    Lux.Only

беше пил .. но много малко .. изобщо недостатъчно да се напие и да тръгне да прави глупости .. и .. тка .. сега поддържам приятелски отношения пък да видим какво ще стане.... о.0
    колко малко?

мии към половин пластмасова чашка водка със сок .. о.0 не е достатъчно още повече че често си пийва по малко ..
    Lux.Only

мии към половин пластмасова чашка водка със сок .. о.0 не е достатъчно още повече че често си пийва по малко ..
    питам защото ми се е случвало да си пиивам и аз по толкова и да ми доиде музата да си поиграя с някого и после да се оттървам по същия начин.не казвам че не те харесва но внимавай [-o<

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да не учи във Варненския свободен университет?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

мда .. мерси за предупреждението
    Lux.Only

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Да не учи във Варненския свободен университет?
    хаха не , не учи там защо реши че е от там ;]
    Lux.Only

Мега фен Аватара на koalka
    Няма за какво да се притесняваш, виждате се всяка седмица по два пъти.Виж, друго щеше да е, ако се виждате по-рядко.Но така е добре.Ние с моя приятел, където сме от един град, се виждаме три пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си