.

Виж резултатите на анкетата: Ревниви ли сте?

Гласували
134. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Болезнено

45 33,58%
  • В размките на нормалното

77 57,46%
  • Не,изобщо

12 8,96%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Ревниви ли сте?

Имам голям проблем с ревноста-болезнено ревнива съм...моя приятел смята,че това не е нормално и затова искам да видя как са другите хора.

и при мен е нещо подобно понякога на моменти се случва да прекалявам с ревността

Аз ревнувам, но само в рамките на нормалното. Свикнала съм да имам много свобода и съответно давам същата. Не одобрявам връзки където се държи отчет за познатите и приятелите му/и. В една връзка не трябва да се преминава в личното простванство на другия.
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Единствено ако имам основателна причина.. Доверието е мн важно между двама души Когато има нещо нередно се усеща Но не трябва да се превръща в параноя, защото понякога си въобразяваме
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Hmm chestno kazano nikoga ne sum bila osobeno revniva.Da ne kaja,che daje misleha che go udrqm na bezrazlichie,zashtoto nikoga ne revnuvah.No naposleduk otkakto sum sus segashniq mi priqtel mn se draznq.znam,che go pravi narochno da me drazni s dumi.. no uspqva.. To tova mai ne e revnost a po-skoro nervene Vupros na doverie e spored men.Az sum na principa"Ako poiska shte go napravi.Zashto da go sledq i da si habq nervite.ako ne mu davam neshto rano ili kusno shte si go potursi drugade.".vmesto da se zaminavam da go revnuvam predpochitam samo da go obicham
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Ами да ревнувам го понякога, но в рамките на нормалното.Той понякога малко прекалява, но никога не сме си давали повод.

Ами аз по принцип не съм мн ревнива, ама съм отмъстителна.. моя обеча е мн ревнив, понякога направо дразнещо, тъй че сиг това е нормално....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на koalka
    Ще посоча в рамките на нормалното, макар че и зависи от ситуацията.

хипер
    I've Been A Bad Girl!

Мойто си е мое, чуждото е общо
    Режем крайници ако някой ДРУГ го прилага т'ва на мене
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Град
    гр. Монтана
    Да, естествено, но в рамките на нормалното.

Фен
    Град
    На далече
    Не, изобщо

Много...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

когато има повод ревнувам, без повод си кротувам =)
    естествено ако той те предизвика с нещо нормално е да го ревнуваш, аз рядко ревнувам гаджето си , но има едни 3 патици които като ги видя с него побеснявам

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Ами аз по принцип не съм мн ревнива, ама съм отмъстителна.. моя обеча е мн ревнив, понякога направо дразнещо, тъй че сиг това е нормално....
    +1

Много съм ревнива,но не го показвам или поне в повечето случаи

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ревнувам само,когато си заслужава... Хах впрочем,когато причината е основателна и когато имам някакви силни чувства,чак тогава...
    Иначе не одобрявам голяма ревност.. чрез нея лишаваш половинката си от свобода,а всеки човек трябва да си я има..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    Ревнувам само,когато си заслужава... Хах впрочем,когато причината е основателна и когато имам някакви силни чувства,чак тогава...
    Иначе не одобрявам голяма ревност.. чрез нея лишаваш половинката си от свобода,а всеки човек трябва да си я има..
    една умна мисъл...рядко срещано в тоя сайт!

ина4е доколкото ревността -за мен това си е 4исто неизле4има болест,която ако трябва да съм 4естна ,не разбирам.признавам има поводи,които дават основание за ревност,но да седиш и опъваш петите за това,4е гаджето ти просто разговаря с някоя бивша (например) съу4ени4ка или се усмихва на негови приятелки или познати,си е 4иста простотия.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    и при мене беше нещо такова ама с времето го преодолях почти...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    В рамките на нормалното В началото на връзката ни много се ревнувахме с моя приятел, страшно много. Проведохме един дълъг разговор относно ревността и сега нещата са си окей
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mnogo sum revniva no ne go pokazvam

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ревнива съм, но в рамките на нормалното. Имам му доверие, и понеже не обичам да ме ограничават, гледам и аз да не го ограничавам. Абе общо взето смятам, че не съм много ревнива

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз го бях ревнувала само когато беше споменал веднъж на най-добрата ми приятелка, която му е бивша (но въобще нямам проблеми да се дразня от общуването им, почти нищо не се получи между тях), че преди нея е бил с едно момиче 2 години почти, а на мен не ми беше казал нищо Накрая не можах точно да разбера дали наистина е бил с друго момиче преди, или не, защото когато се е случвало да говори за минала връзка, макар и рядко, е говорил само за тази с най-добрата ми фр. Иначе му имам изцяло доверие, знам, че няма да се впусне към някоя фешънка с къса поличка и нацапосана с 5 кила грим, а и познавам всичките му най-близки приятели и приятелки. И освен от момчетата в компанията му, заради които понякога отнема от често малкото време, което имаме в края на седмицата заедно (с тях си прекарва много повече време), няма причина да се дразня чак толкова от него, знам, че не би ми изневерил, защото не би направил нищо, което да ме нарани, даже се стреми да поправя, ако има грешки... Почти направо ангелче...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ами преди беше болезнена ревността ми,но сега е в рамките на нормалното слава Богу!

Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    и аз съм същата ако гаджето ми изневери с некфа курва после му правя,така че на него да му е гадно (и аз му изневерявам)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си