.

Виж резултатите на анкетата: Ревниви ли сте?

Гласували
134. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Болезнено

45 33,58%
  • В размките на нормалното

77 57,46%
  • Не,изобщо

12 8,96%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Повече от фен
    Аз пък хич Даже му давам пълна свобода казвала съм му да прави каквото иска с който поиска Дори му разреших да прави каквото иска с най - добрата ми фр Е ест той не пожела

болезнено ревнива съм - той също
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ще посоча в рамките на нормалното, макар че и зависи от ситуацията.
    +1
    just a kid۵

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Абсолютно не. Имам доверие на приятеля си. Като е тръгнал с мен не означава, че трябва да прекрати контактите си с противоположния пол.

Е в рамките на нормалното
    Бъди себе си..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ау .. ами аз човек убивам.. Адски ревнива съм .. Вчера на моя (май) .. нещо му стана .. започна да ме дразни с някфа .. цяла вечер ми говори САМО за нея .. коко много я бил харесвал предиии .. как се бил влюбил в неяяя .. ау колко била красиваааа .. ау незнам си к'во сиии .. Получих нервна криза .. накрая се разплаках .. Идиот Ух ама колко го обичаммммм ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Ами ревнувам много рядко.Дори,ако трябва да съм точна съм ревнувала само едно момче до сега .... Мразя мен да ме ревнуват,за това не ревнувам и аз ... това са излишни неща от които само се ядосваш за глупости ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Ревниви ли сте?

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Имам голям проблем с ревноста-болезнено ревнива съм...моя приятел смята,че това не е нормално и затова искам да видя как са другите хора.
    Май не си единствена и аз съм много ревнива

По принцип и моята ревност е доста болезнена... но само за мен, старая се да я прикривам Тъпото е, че не винаги се получава, но... в по-голямата част от случаите имам успех(ако може така да се нарече)... Все пак гласувах "В рамките на нормалното."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,много.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Ами аз по принцип не съм мн ревнива, ама съм отмъстителна.. моя обеча е мн ревнив, понякога направо дразнещо, тъй че сиг това е нормално....

Аз съм просто адски ревнива..... И най- малкото нещо ме кара да полудявам , а по - лшото е че съм отмъстителна и почвам да си мисля как да си го върна.... Мнгоо често от ревността сама се наранявам и плача .....

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    @dark_angel прекаленото ревнуване води до проблеми ако не ти пука-пак..лошото при тебе е че си 2-те крайности...и затова го има това плакане...а за връщането...на кой и какво ще връщаш като той човека нищо не е направил...просто ти се вманиачаваш..отпусни се, вярвай му и всичко ще е 6...ако почнеш да отмъщаваш всичко е загубено...по добре късайте
    Иначе и аз в рамките на нормалното
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

ne,izob6to.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Търново.... Велико Търново
    ревност ..хммм като махморлука е се слушам за него но така и не мога да го изпитам

Повече от фен
    Град
    Mars
    О да това ми е един от най-големите недостатъци....аз съм повече от болезнено ревнива.Опитвам се да се справя с това и приятеля ми се опитва да ми помогне и съм му много благодарна.Но при мен проблема не е в това че не вярвам на него а на хората около него.Аз знам че той никога няма да направи нещо което да ме нарани но хората около него не винаги им харесва че сме заедно но и двамата се опитваме да се справим с това.Но наистина ревноста е болестно състояние когато се прекалява с нея.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Аз също съм болезнено ревнива, но много рядко го показвам...

Цитирай Първоначално написано от kael
    ревност ..хммм като махморлука е се слушам за него но така и не мога да го изпитам
    interesno az su6ty sum taka
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    amii az sym mnogo revniva po4ti bolezneno revnuvam za nai golemite drebolii a za serioznite ne6ta ne se vprqgam

Ревнувам често,някой казват че хората ревнуват ако се страхуват да загубят човека който обичат но не е така! случвало ми се е доста пъти някакви утайки да "свалкат" моето момиче и как ги меркам тка ги оправям на момента

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mnogo

много съм ревнива
    моето си е мое...ама чуждото...

аз съм мн ревнива ревнувам го от сички и мн се дразня като праща тъпите си приятели при мене за да ме пробва ама аз като го видя да говори с някоя и напрао откачам старая се да не го
    показвам ама той си знае и мн рядко прави така
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

i dvamata s moq priqtel sme revnivi
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на iiirish
    няма човек, който изобщо да не ревнува. важното е да го правиш само тогава когато имаш основателна причина, а не ей така за разнообразие с повод, и без повод

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си