- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
Аз пък хичДаже му давам пълна свобода казвала съм му да прави каквото иска с който поиска
Дори му разреших да прави каквото иска с най - добрата ми фр Е ест той не пожела
![]()
болезнено ревнива съм - той също
Не за вражда, за обич съм създадена!
Абсолютно не. Имам доверие на приятеля си. Като е тръгнал с мен не означава, че трябва да прекрати контактите си с противоположния пол.
Ау .. ами аз човек убивам.. Адски ревнива съм .. Вчера на моя (май) .. нещо му стана .. започна да ме дразни с някфа .. цяла вечер ми говори САМО за нея .. коко много я бил харесвал предиии .. как се бил влюбил в неяяя .. ау колко била красиваааа .. ау незнам си к'во сиии .. Получих нервна криза .. накрая се разплаках.. Идиот
![]()
![]()
![]()
Ух ама колко го обичаммммм ..
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами ревнувам много рядко.Дори,ако трябва да съм точна съм ревнувала само едно момче до сега .... Мразя мен да ме ревнуват,за това не ревнувам и аз ... това са излишни неща от които само се ядосваш за глупости ...
Май не си единствена и аз съм много ревниваПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Аз съм просто адски ревнива..... И най- малкото нещо ме кара да полудявам , а по - лшото е че съм отмъстителна и почвам да си мисля как да си го върна.... Мнгоо често от ревността сама се наранявам и плача .....
@dark_angel прекаленото ревнуване води до проблеми ако не ти пука-пак..лошото при тебе е че си 2-те крайности...и затова го има това плакане...а за връщането...на кой и какво ще връщаш като той човека нищо не е направил...просто ти се вманиачаваш..отпусни се, вярвай му и всичко ще е 6...ако почнеш да отмъщаваш всичко е загубено...по добре късайте
Иначе и аз в рамките на нормалното
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ne,izob6to.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ревност ..хммм като махморлука е се слушам за него но така и не мога да го изпитам
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
О да това ми е един от най-големите недостатъци....аз съм повече от болезнено ревнива.Опитвам се да се справя с това и приятеля ми се опитва да ми помогне и съм му много благодарна.Но при мен проблема не е в това че не вярвам на него а на хората около него.Аз знам че той никога няма да направи нещо което да ме нарани но хората около него не винаги им харесва че сме заедно но и двамата се опитваме да се справим с това.Но наистина ревноста е болестно състояние когато се прекалява с нея.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
interesno az su6ty sum takaПървоначално написано от kael
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
amii az sym mnogo revniva po4ti bolezneno revnuvam za nai golemite drebolii a za serioznite ne6ta ne se vprqgam
Ревнувам често,някой казват че хората ревнуват ако се страхуват да загубят човека който обичат но не е така! случвало ми се е доста пъти някакви утайки да "свалкат" моето момиче и как ги меркам тка ги оправям на момента![]()
много съм ревнива
моето си е мое...ама чуждото...![]()
аз съм мн ревниваревнувам го от сички и мн се дразня като праща тъпите си приятели при мене за да ме пробва
ама аз като го видя да говори с някоя и напрао откачам
старая се да не го
показвам ама той си знае и мн рядко прави така![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
i dvamata s moq priqtel sme revnivi![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
няма човек, който изобщо да не ревнува. важното е да го правиш само тогава когато имаш основателна причина, а не ей така за разнообразие с повод, и без повод