- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
мм при мен е нещо средно, не му правя проблем за глупости както и той на мен![]()
Ми в рамките на нормалното \/
Единствено ако имам причина ..рядко става но се е случвало да го ревнувам .. имам си границине съм му забранила да има приятелкИ
имам му пълно доверие и знам че няма да направи нещо което би ме наранило ..също и аз
![]()
дамм и аз съм доста ревнива...опитвам се да го преодолея ама не е много леснонай-лошото е,че давам много поводи на приятела ми да ме ревнува,а ако се поставя на негово място нямаше да го търпя това
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
В рамките на нормалнотоимам една бивша съученичка с гаджето и са толкова ревниви че направо ме убиват...цитирам:
"милооо тя що говори с тебе...отнема ми времето с теб"-той
"милоо като извеждаш кучето ми клипни и като се прибереш ми клипни да знам че си се прибрал"-тя
ебати малоумната работа...![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
opf lyda li si az po princip ne sam ama....kato darja na nqkoi kakto v sly4aq staa basi mazaloto bace
napray tovarq sqka ena p*tka, deka e okolo vaprosnoto mom4e... cirk
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mn mn revniva!!!
I cAn`T StOp th1S FeeLinG...
Понякога задминавам рамките...Т.е ревнувам без приина...Но иначе съм в рамките на нормалното![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
АДСКИ ревнив съм
аз пък за добро или за лошо ииизобщо не съм ревнива... (всъщност май е за лошо, понеже приятеля ми мнооооого ама мнооого ми се нерви за тва
)
... so much to live for, so much to die for ...
Аз съм ревнива в рамките на нормалнотоРевноста е признак че обичаш някого.Но стига да е в умерена доза.Иначе става лошо...
В размките на нормалното
In dreams there are no rules...
revniva s1m no v ramkite na normalnoto predpolagam...makar 4e v momenta go revnuvam za edna glupos no kakto i da e...po princip pove4eto p1ti kato go revnuvam ne mu go pokazvam no sega ve4e ne izd1rjah i mu kazah si4ko...makar 4e do sega ne mi e daval povodi da go revnuvam ...no prosto go obi4am mn i se slu4va da go revnuvam :P
Трябва да имам много силни чувства за да почна да ревнувам.
Когато ревнувам го показвам много слабо.
Никога не съм ограничавал момиче да не прави това и това примерно...
А пък ако ми изневери - значи не ме заслужава.
П.С.:Посочих "В рамките на нормалното".
изобщо несъм ревнив щом съм с даден човек му имам пълно доверие
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ами даааа много съм ревнива... Но вече съм преодоляла ревността си... След като разбрах, че просто бившето ми гадже никога няма да е само мой, се наложи да преправя системата си..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Имаш предвид, че позволи на гаджето си да прави каквото иска докато ходи с теб или просто му би шута ??? Надявам се да е 2рото...Първоначално написано от v!k!tYyY
Аз не съм ревнива особено, но приятеля ми е адски параноичен и това е дразнещо... И изобщо не мога да разбера тези, които казват, че щом ревнуваш значи не можеш да обичаш... Не е така. Аз имам пълно доверие на мъжо ми ама е нормално да ревнуваш по малко от време на време...![]()
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Ами да просто вече не ходим.Първоначално написано от n0r4eto
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
O,да много много...знам че трябва малко да я поскривам опитвам се ама като не мога![]()
Аз мисля,че когато човек обича или харесва някой винаги има доза ревност..а сега каква ще е дозата зависи от човека :P
Btw:Аз съм много ревнива( [-o< ),но се старая да не минавам границата =D>
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
да,мноогоо![]()
Толкова съм болезнено ревнива ,че даже се мразя за това![]()