- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали съм много грешна ;(
лошо много лошо направих и стигнах до някои изводи .. пиша го не толкова за да получа отговор колкото да ми олекне защото не искам да споделям на човек който познавам особено за да не се разбере че вече много хора знаят ...на 29ти заминах на лагер с моето училище и още 2 училища беше много яко всичко още от влака .. миналата година на 21ви декемри беше концерта на даскалото ми направи огромно впечатление едно момче от горните класове което свиреше на пияно а приятелката му пееше но аз ги харесвах заедно естествено ми хареса много момчето но за мен това момиче беше най-красивото в цялото даскало та това момче дойде в купето което бях аз беше много студено и се бяхме сгушили много яко после се преместихме където имаше парно и почнахме да си приказваме много приятно и да се смеем и си правехме разни номера и аз се оплезих и всички се хванаха за главата как може да имам такъв език и пристигнахме сутринта на 30ти в хотела спахме всико беше 6+ даже много повече почнахме да пием с другите училища от 5 6 часа а моето училище се бяха отцепили ( те са 12 клас и ги разбирам ние всички останали бяхме 9ти 10) и вечерта всички бяхме пили вече и това ?сното момче слезе долу в диското танцувахме вече даже изтрезняхме всички но ние пак си танцувахме и той започна да ме целува но така ме награби че реших че е залитнал и се дръпнах но след като започна да ме целува по врата ушенцето и да ме опипва ми стана ясно че не е залитнал и аз го питах пиян ли си но явно не ме чу и не го питах 2ри път .. и така цялата дискотека ни видя как ме грабва на ръце и ме тръшна на сепарето всички му викаха изказан на приятелката си и той им сочеше средни пръсти и им отговаряше е*ете си майката не ми пука .. качихме се в стаята и правихме секс... беше невероятно но не бяхме в неговата нито в моята стая и си заминахме всички се бяха качили вече и чакаха да освободим стаята след като излязохме аз слязох на долу а той отиди в неговата стаята и всички браво браво и му направихма мечка .. на другата вечер беше нова година и бяхме разпределени на масите по училища ... и аз седях до него а той бил казал на единия си приятел да седи до него за да не стане нещо но вече бяхме седнали ... и пиха пиха аз не пих и ми беше много скучно и си мислех че ми е обърнал гръб и си говорех с един негов приятел който ме караше да правя някакви формички с език и аз му казах че само ако ме напие мога да го направя на масата и той наистина ме понапи но знаех какво правя в момента в който аз имах алкохол в чашата момчето с което бях се обърна за секунда и ми даде наздраве за 3 минути си изпих алкохола в чашата и той пак ми сипа и почна да ме гали по крачетата да ми говори разни неща на ушенце и ми спомена че ако си изпие чашата с алкохол задръшките пак падат и ще ме награби но вчера не е било на алкохолна основа а просто ме е желал.. аз си замълчах и продължихме да е галим по краката и аз го галех с нокти от вътрешната страна на дънките и ми прошепна че ако го хвана за х*я 10те секунди които го спират да ме сграбчи ще изчезнат и аз се дръпнах защото знаех че не е правилно и той го знаеше .. казахме си че и на 2мата ни е много кофти защото си има приятелка от 2 години но ни е било страхотно .. но това че ми каза че всичко му е харесало повече от колкото с приятелката му не променя нещата и аз също съм съгласна защото секса не е най-важното в една връзка ... след няколко чашки и голямо колебание от негова страна изпи цяла бутилна ром и 1/3 от уйскито и преди полунощ аз отидох до тоалетната .. той ме видя че излизам и е излязал след мен влязах и той почука на вратата отг заето и той влезе и каза аз съм и ме сграбчи много лудо .. секс не правихме защото нямах възможност аз...иначе щеше да стане ...искахме го и двамата .. нищо не беше правилно но все пак не се спирахме защото се искахме след това си говорехме и каза как иска всеки който ме докосне да пребие защото не иска да бъда с друг и още куп неща който помни и си казахме и трезвени... спа в моята стая и на сутринта излезе каза ми ще се видим после и това беше .. това беше най-ужасната вечер в живота ми ... не го видях цял ден мислех че ме избягва но има право защото знае какво ще стане.. видяхме се на другия ден като карахме ски и го видях как ми се усмихва .. просто усмивката казваше искам те но не може ... последния ден от лагера се напих и исках да поговоря с него защото трябваше да се разясним ... но не издържах казах му че го харесжам от бая време и че не съм искала нищо от него не исках и секс не че не ми беше хубаво но все пак един танц една прегръдка за мен бе достатъчна .. но наистина беше много депресиран и незнаеше какво да прави дори това не получих от него и аз плачех пред него .. накрая ме прегърна но аз вече не можех да спра.. и влязох в диското почти но той ме дръпна ... спрях да плача и влязох ... плачех докато танцувах отново и той ме гледаше пуснаха много тъжна песен аз танцувах сама защото не исках друг ... един от неговия клас ме видя че плача и му каза .. но той не стана защото знаеше че не трябва и аз го знаех ... накрая един приятел дойде и го прегърнах и плачех на рамото му .. и той дойде бутна го и го напсъва нещо и ме прегърна и танцувахме но песента тамън свърши ... след известно време аз плачех още но се качих горе и в коридора ме видя отново как плача и аз го прегръщах не исках да го пускам ... накрая се разбрахме че всичко е грешка че няма смисъм че се харесваме но не може нищо да стане .... при положение че той е дошъл при мен да се чувствам ли из цяло виновна че не съм се дръпнала .. алкохола не ни оправдава и двамата ... махна задръжките но знаехме какво правим ... редно ли е да каже на приятелката си ... като и двамата знаем че каже ли и ни е избола очите и на двамата и те ще се разделят завинаги сигурно ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO