.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Всичко е толкова невъзможно ..

С моя приятел имаме сериозна връзка .. но преди време се запознах в чата с едно момче ,което му е доста близък приятел ,но е от друг град.С този неговия приятел много се сприятелихме,на мен той доста ми допадаше,но не се бяхме виждали.Само се смеехме в чата,чувахме се по телефона и нищо повече..Докъто не дойде в моя град и не се видяхме.Не съм виждала по хубаво момче..той е като идеал за мен .. толкова съм объркана.. той също ми показва че ме харесва,но не иска да каже абсолютно нищо за да не се скара с приятеля си .. дори започва да се държи вече по-студено,не се смеем така както преди..всичко толкова много се обърка Наистина искам да съм с моето момче..но защо желанието ми към приятеля му е толкова силно ,че не си го избивам от главата

Забраненият плод,винаги е най-сладък

Град
    people`s wet dreams
    Временно желание е :P Дръж си на своето момче

Мега фен
    Град
    София
    Ти не энеш какво искаш.Такива хора не харесвам.
    Първо останови какво точно искаш ,а после търси решение.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Пловдив*
    ''Човек оценява някого чак когато го изгуби'' ...
    ...имай го на предвод това...помисли какво ще ти бъде без твоя приятел и ако решиш ,че няма да страдаш заради него ..тогава погледни други момчета...
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Цитирай Първоначално написано от midle
    Временно желание е :P Дръж си на своето момче
    +1 :P
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Град
    Варна
    Аз те съветвам да прекаратиш взаимоотношенията с другото момче...в крайна сметка той също ти е показал че неиска да наранява приятеля си и ти трябва да се замислиш за същото....накрая ще видиш че си взела правилното решение,защото съм сигурна че обичаш приятеля си...сега просто си заслепена от желание(както някой по-горе беше казал)

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

Цитирай Първоначално написано от dIdiTy`bE
    Аз те съветвам да прекаратиш взаимоотношенията с другото момче...в крайна сметка той също ти е показал че неиска да наранява приятеля си и ти трябва да се замислиш за същото....накрая ще видиш че си взела правилното решение,защото съм сигурна че обичаш приятеля си...сега просто си заслепена от желание(както някой по-горе беше казал)
    За мен не е така много е мъчително да си с един като обичаш друг.За мен по-правилно е да деистваш както казва сърцето ти!По думите ти си личи че си влюбена във второто момче!!!!Не си заслужава!!!!Поговори си с него,но според мен само ще се мачиш(ако останеш с 1-вият) и накраят така или иначе ше скасате!!!Повярваи от опит знам!УСПЕХ!

като слу4ая със забранения плод ясно ми е ... ами забраненото винаги е най сладко
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Мега фен
    Град
    SF
    Дай си малко по4ивка и се разбери със себе си. Разбери какво 4увстваш и какво искаш. И после направи това, което ти казва сърцето

Робинята на Quench

Супер фен
    Върти ги и двамата. Бъди егоист и да не ти пука

С двама не може...Грозно е спрямо тях. Дай си време и направи своя избор...Други варианти не виждам.

Град
    sofia
    на твое място бих се отдръпнала за известно време от другото мом4е,докато видя дали е било временно или не...но и с двамата недей да си играеш, 4е накрая от два стола та на земята

e za6tom ne se smeete be ? aide zapo4vaite 1 tva nai-go obi4am ! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :-D :D :grin:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си