Аз го бях ревнувала само когато беше споменал веднъж на най-добрата ми приятелка, която му е бивша (но въобще нямам проблеми да се дразня от общуването им, почти нищо не се получи между тях), че преди нея е бил с едно момиче 2 години почти, а на мен не ми беше казал нищо Накрая не можах точно да разбера дали наистина е бил с друго момиче преди, или не, защото когато се е случвало да говори за минала връзка, макар и рядко, е говорил само за тази с най-добрата ми фр. Иначе му имам изцяло доверие, знам, че няма да се впусне към някоя фешънка с къса поличка и нацапосана с 5 кила грим, а и познавам всичките му най-близки приятели и приятелки. И освен от момчетата в компанията му, заради които понякога отнема от често малкото време, което имаме в края на седмицата заедно (с тях си прекарва много повече време), няма причина да се дразня чак толкова от него, знам, че не би ми изневерил, защото не би направил нищо, което да ме нарани, даже се стреми да поправя, ако има грешки... Почти направо ангелче...