.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Как да стaна метълка :?

Може темата да ви се стори тъпа, но знам, че има доста хора с опит, които могат да ми помогнат Искам да ви попитам какви са характерните дрешки, прически и т.н. за метълите?Ако можете дайте някакво сайтче плс

П.П.Ако някой мод знае къде е мястото на темата, да я мести

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ...ох...
    Това е състояние на духа..не е важно как изглеждаш...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Аз това си го знам, просто искам да знам горе-долу.
    Ааа, за бравих да кажа да не отчитате по профила ми това какъв е духа ми Вчера се запознах с едно момиче метъл и направо се влюбих в стила й!Аз иначе си слушам метъл, но не съм метълка

Съгласна съм с първото мнение..И аз се чувствам като скейтърка,но не карам скейт а всички ми викат,че съм тъпа..Но това е друга тема...Питай Чичо ни Гугъл всичко знае...
    London Tipton

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kotity
    Аз това си го знам, просто искам да знам горе-долу.
    Ааа, за бравих да кажа да не отчитате по профила ми това какъв е духа ми Вчера се запознах с едно момиче метъл и направо се влюбих в стила й!Аз иначе си слушам метъл, но не съм метълка
    Най-евроятно ще ти мине мерака до няколко дни...замисли се дали има смисъл да си лепиш етикети, да копираш нечии стил и т.н. Носи каквото те кефи и слушай каквото те кефи..ако си чак толко зарибена обикаляй с тая твойта приятелка специализираните магазинчета и си купувай каквото ти хареса. Тук никой няма да ти помогне...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

"Слушам метъл но не съм метълка"......егати хибрида......
    Да си метъл не значи да си насвяткаш един тон желязо и кожа по тялото, значи да слушаш и да уважаваш музиката!!!!
    Пък тва, че си харесала нечии друг стил си е осъдително einfach..... можеш да си метълка и без да се правиш на някого......

ааа, и тва заема една от челните позиции в ранглиста на най-тъпите въпроси, които съм чувала

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

exploited - grrr сега заради теб ще стане кораджийка, стига си я насърчавал

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Тези правила са унисекс. Ако някой са специфично мъжки, то с розово до тях съм добоваил женския вариант!

666 правила на блекметълиста

1. Не бъди обратен.

2. Бъди "як".

3. Всички не-металисти, kоито не са "яки", са обратни.

4. Бъди мрачен.

5. Бъди зловещ.

6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ.

7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ.

8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце.

9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във всичките й форми.

10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали харесваш Корозия. Вокалистът на Корозия се казва Ганьо Куршумов.

11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада".

12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха, човече!"

13. Не бъди Димо от П.И.Ф. Не бъди Вики от Мастило!

14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука.

15. Ако това не подейства, бягай.

16. Разврати някоя девственица. разврати някой девственик!

17. Развращавай всичко, което не е от мъжки пол. Развращавай всичко. Включително и тези оз женски пол!

18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!"

19. Обръщай всички кръстове, които докопаш.

20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти.

21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци.

22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по-малко от 15 прилагателни в заглавието.

23. Боядисвай лицето си в бяло.

24. Броди в гората.

25. Обличай се като трол.

26. Използвай големи количества бодлива тел.

27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.). Не бъди Мария Илиева (или Владо Кузов)

28. Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти.

29. Изобщо не разказвай вицове.

30. Сат-анален секс. Хъхъхъхъх-ь.

31. Хъхъхъхъхъхъхъ.

32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено в краката си.

33. Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без главоболие, значи не е як блекметъл.

34. Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в неведение.

35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял, защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена".

36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел.

37. След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко".

38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични проекти.

39. Използвай членовете на собствената си група В страничния си проект като "гостуващи изпълнители".

40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент.

41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво, черно и бяло.)

42. Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир (Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia).

43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматьор...

44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо.

45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.

46. Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго.

47. 3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици: норвежки, латински, оркски)

48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както преди десет лайняни години.

49. Никога не казвай "лайняни".

50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти.

51. Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!"

52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст и/или пентаграма. Това правило не подлежи на обсъждане.

53. Когато говорищ за секс с яка блекметълистка, винаги използвай изрази като "обругах портите на девствеността й с могъщия си боздуган". Когато говориш за секс с як блекметълист винаги използвай изрази като "Обяздих могъщият му меч с адските огньове на пламтящата си яма"!

54. Бъди фен на Приятели.

55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка).

56. Никога не разкривай на непосветени точната дата, на която Адското Копито ще Възвести Края на Историята. Вместо това ги увери, че постоянно трябва да имат готовност да засмучат мазния К*р на Черния Господар.

57. Използвай фразата "да засмучеш мазния К*р на Черния Господар" колкото е възможно по-често.

58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти. Слушай често приблизително 8 от тях.

59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як".

60. Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос)

61. Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат "Демона". Всички бъдещи домашни любимци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат "Демона".

62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се, че тези три факта имат нещо общо помежду си.

63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си виждал и чувал.

64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често.

65. Използвай Т-шъртите колкото се може по-често.

666. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил широка черна роба? Засрами се!

67. Ставай в 16:00 и си лягай в 04:00. Междувременно запълвай времето си в гледане на филми на ужасите, правене на записи на аудио касети и шиене на дрехи за следащото Дарк ревю на Тату феста.
    Grumpy old madman

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Тези правила са унисекс. Ако някой са специфично мъжки, то с розово до тях съм добоваил женския вариант!

666 правила на блекметълиста

1. Не бъди обратен.

2. Бъди "як".

3. Всички не-металисти, kоито не са "яки", са обратни.

4. Бъди мрачен.

5. Бъди зловещ.

6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ.

7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ.

8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце.

9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във всичките й форми.

10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали харесваш Корозия. Вокалистът на Корозия се казва Ганьо Куршумов.

11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада".

12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха, човече!"

13. Не бъди Димо от П.И.Ф. Не бъди Вики от Мастило!

14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука.

15. Ако това не подейства, бягай.

16. Разврати някоя девственица. разврати някой девственик!

17. Развращавай всичко, което не е от мъжки пол. Развращавай всичко. Включително и тези оз женски пол!

18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!"

19. Обръщай всички кръстове, които докопаш.

20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти.

21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци.

22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по-малко от 15 прилагателни в заглавието.

23. Боядисвай лицето си в бяло.

24. Броди в гората.

25. Обличай се като трол.

26. Използвай големи количества бодлива тел.

27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.). Не бъди Мария Илиева (или Владо Кузов)

28. Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти.

29. Изобщо не разказвай вицове.

30. Сат-анален секс. Хъхъхъхъх-ь.

31. Хъхъхъхъхъхъхъ.

32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено в краката си.

33. Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без главоболие, значи не е як блекметъл.

34. Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в неведение.

35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял, защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена".

36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел.

37. След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко".

38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични проекти.

39. Използвай членовете на собствената си група В страничния си проект като "гостуващи изпълнители".

40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент.

41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво, черно и бяло.)

42. Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир (Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia).

43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматьор...

44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо.

45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.

46. Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго.

47. 3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици: норвежки, латински, оркски)

48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както преди десет лайняни години.

49. Никога не казвай "лайняни".

50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти.

51. Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!"

52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст и/или пентаграма. Това правило не подлежи на обсъждане.

53. Когато говорищ за секс с яка блекметълистка, винаги използвай изрази като "обругах портите на девствеността й с могъщия си боздуган". Когато говориш за секс с як блекметълист винаги използвай изрази като "Обяздих могъщият му меч с адските огньове на пламтящата си яма"!

54. Бъди фен на Приятели.

55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка).

56. Никога не разкривай на непосветени точната дата, на която Адското Копито ще Възвести Края на Историята. Вместо това ги увери, че постоянно трябва да имат готовност да засмучат мазния К*р на Черния Господар.

57. Използвай фразата "да засмучеш мазния К*р на Черния Господар" колкото е възможно по-често.

58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти. Слушай често приблизително 8 от тях.

59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як".

60. Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос)

61. Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат "Демона". Всички бъдещи домашни любимци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат "Демона".

62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се, че тези три факта имат нещо общо помежду си.

63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си виждал и чувал.

64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често.

65. Използвай Т-шъртите колкото се може по-често.

666. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил широка черна роба? Засрами се!

67. Ставай в 16:00 и си лягай в 04:00. Междувременно запълвай времето си в гледане на филми на ужасите, правене на записи на аудио касети и шиене на дрехи за следащото Дарк ревю на Тату феста.
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Symphony of Destruction
    "Слушам метъл но не съм метълка"......егати хибрида.....D
    ми какво? и аз слушам И метъл, но не съм метълка. :P

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    ми какво? и аз слушам И метъл, но не съм метълка. :P [/quote]

Опааа вече станаха две!!!
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

И аз слушам метъл но стаила ми на обличане по-някога бие дори на чалгарски!
    Авторката се е влюбила в черното и многото грим по метълките явно
    няма лошо да последва този стил но пък важното е дали ще и отива.
    Light The Universe

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    А аз не слушам метъл, ама съм метъл!

Лично съм носил катетрите на Manowar и съм придружавал Леми, когато си купуваше кислородна маска и апарат за командно диашане.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    ...ох...
    Това е състояние на духа..не е важно как изглеждаш...
    Съгласен
    we give it all.

ааммх..
    ще се опитам да ти го обясня по-просто..
    Не може да решиш да станеш еди-каква-си и на следващия ден вече да си си осъществила целта. Не става така просто.
    еми как се обличат метълките...кубинки, черни дънки/черни панталони/ камуфлажни панталони, фланелка (или ако е клинч - суичър...уотевър, както се нарича там) на група и кожено яке, мешката също е препоръчителен аксесоар.
    слушай си такава музика, започни да се сближаваш с хора от тази субкултура, възприемай техните възгледи и така..

но все пак..
    ХАХХАХАХХАХХА
    /деба, обожавам такива теми/
    "как да стана еди-каква си..."?
    после що имало позьори

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    "Слушам метъл но не съм метълка"......егати хибрида......
    Ъъъъ... жено! Просто някак си не може всички, които слушаме хубава музика да изглеждаме тъпо, да се държим тъпо и да пишем епични стихотворения (или си харесай произволен вид изкуство) като крадем заглавията на Бодъм.

Saatana vittu perkele hate crew!

canis_dirus ti napravo me razbi

Супер фен
    Град
    Мбабане
    момичето е 6ти клас и си търси гадже, не се палете много

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Да си метъл не значи да си насвяткаш един тон желязо и кожа по тялото, значи да слушаш и да уважаваш музиката!!!!
    Не, не, не, не! Точно да си насвяткаш един тон желязо и кожа означава, както и всички останали известни стереотипи за метълите! Колкото и банално вече да звучи, аз слушам метъл, но не съм метъл и не искам да ме възприемат като такъв.

По темата: не ставай метълка. Моля те!!!

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    къпане- непрепоръчително
    трябва да спиш с кубинките и да изпиваш литър бира за под 17 секунди!!!
    Тва е най-препоръчително ако искаш да си True Metal Of Steel And The Other Heavy Minerals

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Как да стана човек ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Как да стана човек ?!
    Трудно не познавам човек осъществил тази своя мечта и аз съм от тях
    we give it all.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Пхахапха... Лелейй...
    Хмммм.....Кожата не ми е нещо любимо, да не говорим за носене на кубинки през лятото.От кожените дрехи важно е само коженото ЯКЕ, другото по принцип обикновено трябва да е черно каквото и да е (за незапознатите с цвета, освен кожата има и други черни дрехи). Дългата коса е фешън в голяма част от случаите, но ако си пуснете чуждестранна метъл група в повечето ще забележите отсъствие на дълга коса....... абе какво да кажа..... пъъъъъъъълна простотия!!!!....А така като чета , трябва да съм някфа уРуТкА дето с вонята си убива всичко живо.. Хахха... Не дрехите и поведението.. душата ти тряа да е АДСКА Не е нужно да си облечен като метал или да смърдиш или квото и да било друго...
    Просто трябва да слушаш тази музика!!!!!!
    Секи избира как да изглежда , теб какво те интересуват другите ??????
    Гледаи си живота стига си избивала комплекси , че не си като тях и че не правиш каквото си искаш като "МЕТАЛИСТИТЕ"!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

AmY sTaFa6 GroZin I pr0osT pIdIrAsS

УбИчЪъЪъм Фи

Както казва моят приятел "Важно е да слушаш, разбираш и вникваш в музиката. Сега понеже е на мода всички ходят по един и същ начин и или са металисти или "свлечени". Никой не се интересува от това което слуша и това много ме дразни!" Адски прав е! Сега просто така е модата. Наистина бъди нормална не е нужно да си като всички останали!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си