Начи са ще ти кажа аз моето мнение.. тъй като искаш чуждо мнение.. и моля без нападки.. но само д ти кажа, че докато псуваш наред и НЕ приемаш какво ти казват другите и докато чакаш отговора на готово тук, а не правиш нищо за да постигнеш някакво уважение у хората и да не те смятат просто за секс кукла.. просто си за никъде и това, че си на 12 или там колкото каза адски ясно си проличава по държанието ти, защото само с извинение "недораслите" хора говорят така.. говоря ти за акъл.. просто ти си малка и не го осъзнаваш, само внимавай с голяма си уста д не си изядеш боя някъде, тогава мнението за теб няма да е само че си с големи цици или там каквото каза, а ще те мислят и кой знае з каква още..Първоначално написано от sexx_na_exx
А и друго нещо, което доста ме озадачи.. хем не искаш чуваш репликите "ей преславаааа ше те чукам" и не знам си кви още глупости.. хем в същото време си си написала ник Секс на Екс.. еми първо постигни съгласие със самата себе си какво искаш и какво не и чак тогава пускай темите си тук.. така, че да имат някакъв смисъл