- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- искате ли да напуснете бг?
Аз пък не исках да я напускам, но ми се наложи. Е, определено не е толкова страшно, колкото си мислех, но България все още ми липсва, дори и след 3 години. Добре поне, че съм наблизо и си идвам сравнително често
.
А ти поне прочете ли какво сме написали...кажи къде сме сгрешили и защо???
Грешат тези, които обиждат България без причина...
Естествено,че съм прочела какво сте написали.Много тъп въпрос!![]()
Ами и аз имам намерение да се изнасям след някоя друга година. Просто вече нямам търпение, според мен тука никой няма особено светло бъдеще![]()
Не, не искам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
По стечение на обстоятелствата напуснах България заради следване и честно казано не съжалявам. Естествено Родината ми липсва, самата атмосфера дори...Но пък и тук съм щастлива. Не бих искала да плюя по България, но не знам и дали бих се върнала след години...Но пък там винаги ще е семейството и приятелите ми, което го прави мястото, към което принадлежа...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
За нищо на света това е последното нещо което искам да направя![]()
Искам да отида в чужбина отново,защото има доста интересни неща,които могат да се видят.Но да живея извън България за постоянно-не искам.Вярно,че държавата ни си има много проблеми и недостатъци,но пък има и много достойнства![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Сега съм изправена пред дилемата именно къде искам да уча..да остана в Бг или да замина за Германия примерно...
и.се колебая..преди 1-2 години бях така твърдо решена, че чужбина е идилия, че там всичко е толкова по-добре и едва ли не ще ме посипят със злато..шанс =/
Все повече се замислям ,че там си оставаш един чужденец, може и да успееш с живота, може и не- нямаш никакви гаранции.
И ако всички млади и креативни хора се изнесат към чужбина, търсейки нещо по-добро..то какво остава в България ?! Може да се върнат като квалифицирани професионалисти..даа, и все пак ..
Come, come, come into my world...
I've been chasing the life I'm dreaming
Now I'm home
Аз вече я напуснах защото обичам Родината и мразя държавата. Ако нямаше държава щях да остана.
Дано не те чуе някои нормален, че ще го умориш ... от смях.Първоначално написано от nejno
![]()
Ako imaTe 6ansa dori i da jiveete samo za 1 godina v 4ujbina probvaite.Vinagi moje da se varnete ot opit glava ne boli![]()
BULGARIA FOREVER!
България е една много хубава страна с много перспективи,но хората които я управляват са алчни говеда и мислят само как да окрадът държавата ни. Америка примерно е държава основана сравнително късно а е с векове по-напред от нас, затова хората заминават от Бъргария. Аз съм роден тук и бих желал да остана тук и да умра тук!!Да живее България
![]()
![]()
![]()
С течение на годините извън България вместо да се отдалечавам аз по силно желая да се върна. По-хубаво от БГ си няма.
♥ ♥ ♥
НИКОГА НЕ БИХ НАПУСНАЛА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!
...
Eто заради такива хора като авторката нашата родина пропада! ЗТи ще заминеш за Канада но бъди сигурна-още на третия месец родината ще започне да ти липсва!![]()
Макари ме влече носталгията(знам го от личен опит) искам да напусна тази мизерна държавица и да отида в някоя спокойна страна където има място за всеки и се живее наистина спокоен живот!
НЕ!!!
Аз си обичам родината!!!
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
НЕ НЕ НЕЕЕЕ !!! Искам си в БГ ... макар че живея в испания![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Emi kvo da kaja...az ve4e sym q npysnala...v Angliq jiveq,za6toto roditelite mi sa tyka ama ina4e nikoga ne sym iskala da sym v 4yjbina...po to4no da jiveq v 4yjbina za6toto mejdy vakanciq i imigraciq ima razlika...i to golqma...ta kakto i da e,az sym tyk za prespektivite koito za jalost bylgarskata DYRJAVA ne moje da predloji...,NO RODINATA..Bulgaria e NEZAMENIMA....ama tei kato lgedam ti 6te razbere6 tova po trydniq na4in....![]()