- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- искате ли да напуснете бг?
Първоначално написано от HePeAJIeH
И какво точно ще започне да ми липсва освен манджите на баба?![]()
И извинете ама в България няма особена възможност за реализация - дори и в големите чужди фирми (за държавна работа или работа в бг компания изобщо не говоря). Търся си аз практика за лятото в БГ и влизам по сайтовете на сиеменс, IBM и т.н и какво - НЯМАТ стажове/пркатики в БГ!!! В държави като Бруней имаха, ама в БГ не. Имаше и във всички западни страни, във почти всеки отдел! Дори и да искам да се развивам в БГ, няма къде! А и практика във Виена в Райфаизен банк се заплаща с 2.300 евро на месец, а тук с до 200 ЛВ?! Е да не съм луда да стоя в БГ?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Аз пък искам и не мисля че ще ми липсва, просто съм си такъв човек- много съм непостоянна ама живота ме е направил такава. 9 клас съм и съм сменила 7 училища, а за тия 16 години- 3 къщи (айде 2, последните два пъти си беше в един квартал) и просто не ме свърта на едно място. Толкова ли е грешно да искаш да ПРЕОТКРИЕШ СВЕТА и да се остановиш там където прецениш че ти е мястото...
БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Аз искам , но за определен период от време ... Просто искам да видя какво е навън... Иначе България си е мойта родина! Аз все още имам надежда че един ден ще се оправи ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!