Не, няма да отиде там, ще си остане тук. Не виждам нищо лошо в патриотизма ми, бтв, това е едно от най-висшите чувства, които човек може да изпитва и го изпълват с неимоверна радост, защото приятелите, любимия могат да те предадат, родината - не. Какво имаш предвид прод: Ще е сигурна, че ако остане без жилище, ще има къде да отседне. Това да ти се разруши в къщата се случва много рядко, а хората сами са виновни, че са си загубили къщите - в крайна сметка не съм виновна аз, че им свидят 20 лева за застраховка на домашното имущество, нали. Но ако ги сполети нещо за тези 20 лева ще им дадат 20 хиляди - те са си виновни. Дефакто в онези дървени къщички, в които живеят в чужбина е доста по-възможно хората да останат без жилище - ТЕ ПЛУВАТ, ТЕ ИЗХВЪРЧАТ. А дупките - свикнали сме. И с внимателно шофиране и търпение, нищо няма да стане на никого. :P Мога да ти вадя от 999999999999999999999999 кладенеца вода и да не спирам. Така, че нека да спрем до тук или ако искаш, да продължим на ЛС или нещо такова.
Оф, забравихме кучетата. Ти сигурно си от София или Варна и затова представляват такъв проблем за вас. В Русе си имаме кучкарник и рядко можеш да видиш улично куче - т.е държавата отпуска пари да се реши този проблем, но чиновниците ги прибират в своите джобове. +това никой никого не кара да си вре ръката в устата на разярено куче. Като малка съм попадала по средата на глутница такива улични кучета, с хляб в ръка, но като стоях мирно и им хвърлих малко проблема се реши. Кучето никога не напада, ако не се чувства застрашено или ако не му мирише на адреналин - хормон, който отделяме при страх.