zdr za parv pat pi6a vav voruma i se nadiavam niakoi da me posavetva ne6to....! ta kam vaprosa ot predi po4ti 2 godini ve4e obi4am edno mom4e i zapo4nah da go svaliam po edno vreme si misleh 4e ima rezultat no sled meseci trud se otkazah i re6ih 4e e po dobre da ostanem samo priateli. Sled izvestno vreme bez da iskam razbrah kak toi me e haresval sa6to i 4e ve4e ne me.pak sled izvestno vreme toi zapo4na da hodi s edno momi4e hodeha okolo 3 meseca sled tova toi zamina za garcia i te uj podajraha vrazka no to4no 1 mesec predi da se varne tva mom4e tia zgafii super mnogo po4na da se zabiva s razni dr i se be6e izebela s edin. Ta moeto mom4e ne znae za vsi4ki tezi ne6ta a samo za polovinata i vse pak mu stana mnogo kofti kato razbra i poneje si pi6a s nai dobria q mu priatel i toi znae 4e az vse o6te go obi4am i mi vika kato se briberial v bg da sam go ote6ila. no na men mi e 4udno dali toi 6te si varne 4uvstvata kam men i dali imam pak 6ans s nego. moite fr kazvat 4e imam no na men ne6to ne mi se viarva ne 4e niama da se probvam de