- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скайп любима с друго гадже
Здравейте...ум поредната объркана тема....и така наскоро се регнах в един сайт за запознанства и там имаше много хора от моя квартал... и нали кеф.."оо к'во става" "как е " и тнт..и така ...след няколко дена ми писа един непознат човек - момиче на 18 години аз сум на 16..и тя ме покани на кафе..
и аз къвто съм срамежлив..аа еми може ама нз..незнам кафетата ии..общо взето се измъквах..после поразгледах профила и..а тя самата е много хубав човек..и на снимките се целуваше с некво момче..очевидно бяха гаджета..и взех и скайпа и така всеки ден си пишехме..и накрая тя ме нави и отидохме на кафе..предишната вечер обаче си приказвахме по скайпа 2-3 часа вечерта..така и срещнахме се..тя е много по-ниска от мене..все едно това няма голямо значение,и заведе ме на някво кафене и така говорихме се смяхме се..едва ли не ми разказа живота си ..а този от снимката наистина и е гадже..от 8 месеца..тои е на 17 ... хх ... но ..аз я харесах..тя е много готин човек ..една зодия сме и бързо се разбираме (везни) ..много готина човек пак казвам
...жизнерадостна ,печена, весела, красива...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..и след няколко дена..но преди това яко писане по скайпа..закачки ала бала..но тя почваше първа..мен ме беше още срам де.. х ..
и днес ходихме се оговорихме отново на кафе..и айде айде..срещнахме се ...гушна ме тя и аз след това..и отидохме ..дори не ходих на даскало ...
в кафенето ..немога да ви кажа какво стана..в мен се бореха някакви чувства..тя очевидно ме харесваше ..същият ден си говорихме по скайпа..тя ест разбра че я харесвам..после плачеше малко , защото незнаеше защо има някакви чувства към мен..щом си има гадже..едва ли не стабилна и лабилна връзка..
..на кафето ме целуна..и аз отвърнах..после пак се целувахме..и пак и пак..после я изпратих до спирката..аз казах ..недей няма смисъл ...лощо е това което правим спрямо твоя приятел..и казах "само гущ" ..и гупнах я..ама тя пак ме целуна..и аз..и сегааа просто незнам какво да правя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а я харесвам...много нормално е..ама незнам докога ще продължи тази заблуда..щото аз знам че няма да излезе добро..гаджето и сигорну няма да разбере..ама на нея ще и е тежко после..а и на мен..много
Някакви идеи .. ?!
т.7
krem4et0
Щом мами сегашния и' приятел така, мислиш ли, че няма да мами и теб?![]()
am tq izob6to govorila li e da kusa s sega6niq si priqtel il ne6to 4e go obi4a ine iska da kusat .. izob6to kazala li e ne6to za nego ... ?
i ti dokade smqta6 da stigne6 ako tq ne iska da skusa s sega6niq si priqtel .. po-dobre re6i kakvo 6te pravi6 purvi.. ne moje vinagi tq da opredelq kvo 6te stava .. i vsa6nost i az mislq 4e 6tom pravi sega6niq si priqtel taka nqma nikva pri4ina da ne go pravi tva i na teb ako trugnete slu4aino...![]()
Eми, ако не ти харесва това положение я накарай да избере...Гадно е, но пък тя самата се чуди какво да прави.Явно те харесва, а с двамата не може да е и постоянно да му изневерява на него...Най-добре й дай време, но не позволявай да те разиграва, макар и без да го иска.
Да бе - и на мен ми е интересен много този факт. Някое момиче ти пише в сайт за запознанства да излезете на кафе. Нито се познавате нито нищо.
Аз си го обеснявам, че момичета е с комплекси и без приятели. Не мога да проумея как едно момиче се впечатлява от 2-3 снимки.
Hmm momicheto kazalo li e neshto za priqtelq i,che ne se razbirat,che shte kusat ili neshto takova?!Qsno mi e,che ti haresva,no nqma da izturpish vechno da si vtoriq nali?!A vsichki zashto sudite momicheto.Bila sum v neinata situaciq.Moje prosto da tursipodhodqshtoto za sebe si...a priqtelqt i da ne e tozi chovek.Pogovori s neq i shte razberesh.No ako nqma da ostavi priqtelq si i samo si igrae s teb po-dobre se otkaji oshte ot sega za da ne hlutnesh poveche!![]()
Ем така е, някой път момичетата сме такива, може момичето да се е задушавало от връзката си, да не са я оценявали достатъчно, да не и дават това, което иска или просто си е такава... а защо не и всичко взето заедно. Моят съвет е да и кажеш, че си я харесваш, но не искаш да бъдеш другия, и ако тя държи на теб да направи правилния избор и че ще бъдеш много щастлив ако е с теб и дрън дрън, но и кажи също, че за теб е гадно и не можеш да я гледаш с друг и няма да я чакаш цял живот... успех
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
+1 Zamisli se trezvo vurhy situaciqta ....Първоначално написано от AFT
![]()
Путка ли е? Путка е явно
Навита ли ти е? Навита ти е явно
Познаваш ли гаджето й? Не го познаваш явно
Какъв тогава ти е проблема бе лешпер?!
едит:
Я дай линк към профила на тая мома
Да го видя тоя нейния як ли е и да я видя нея дали си струва да ядеш бой
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
И аз сам везни и ти казвам че ако станеш с нея гадже и ако те обича много няма да ти изневерява да знаеш!!!Явно не го обича толкова или пак тои не и обраща жнимание..незнам..деиствай.. тои не я заслужава![]()
Абе то си е и до човека, не само от зодията...
А много мразя такива момиченца, които не знаят какво искат...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
де да бяха само момичетата ,то и момчета в много случеи незнаят на кой свят са и какво искатПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Не се излагай бе, кифлоПървоначално написано от kifla
Мъжките чада много добре знаят какво искат - ебанье
Ама те и женските си знаят... парици им трябват на тях
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Първоначално написано от hardly_awakened
ИЗВИНЯВАЙ, НО СПОРЕД МЕН ТОВА МОМИЧЕ Е ГОЛЯМА КУРВА. А ТИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ С НЕЯ !!!![]()
NO COMMENT
не се излагам просто гледам и наблюдавам.... [-o<Първоначално написано от IGNGN
Абе курвенски историй...
До автора на темата: Да не си мислиш че тая курветина, няма да мами и тебе след време?![]()
Това, че мами сегашния си приятел не значи, че ще мами и него! Възможно е, но не е абсолютно сигурно. А относно автора, поговори с момичето и я питай дали има намерение да къса с гаджето си и да бъде с теб. Ако няма такова намерение по-добре спри да се занимаваш с нея докато е време, после вече ще е късно.
Hmmmm i az s1m v takova polojinie kato na momi4etoo ... mn e trudno i az nzz ko da pravq ama nqma na4in jivota e truden
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Една жена не търси само парици ... Тя търси и любовПървоначално написано от kifla
![]()
Сигурно така се е случило и с мацето . Тоя ,нейния не я обича или тя него не . Може би затова се зарибява с теб , но се пази да не те изиграе![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!