Здравей!
Тъй като съм минала по този път искам да ти дам един съвет ,където ще те помоля наистина да ме послушаш . . .
Такам . . . едно време и аз много пушех трева и все си виках 1во ,че от това не мога да се пристрастя ,второ ,че не искам да спирам ,трето сигурна бях в себе си ,че няма да мина на нещо по-твърдо . . . Та пуших си аз трева и реших ,че искам да спра - да ама пусто не става както при тебе . . . и нещеш ли за най-лош късмет се събрах с лоша компания и 3 пъти друсах с хероин ,а си мислех ,че никога няма да припаря . . . та за малко да си проваля целият живот и много да пропадна . . . малко остана ,добре че съдбата беше благосклонна и се отделих от тази компания иначе сега незная дали щях да съм в състояние да пиша в този форум . . . Така ,че сега като от 5 месеца вече нищо не съм докосвала искам да ти кажа спри тревата поне за малко или я намали до крайна степен . . . 1 път в седмицата и ще си окей като за начало . . . но наистина молбата ми е - НЕ опитавай нищо друго каквото ще да става . . . /и не казвай никога не бих ,защото и аз така си мислих ,докато не ми дойде на главата и не знаеш какво е чувсвтото и след това не можеш да откажеш следващите пъти/ . . .
Та извинявай ,че ти изгубих времето с четено ,но се надявам да ме послушаш!!!