.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Тялото

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi

Тялото

awe imam 1 maluk problem, imam shto gode hubavo i relefno tqlo, bez izlishni anabolni muskuli, oba4e sum vzel nai-loshite geni na bashta mi-okosmqvaneto, probval sum s kola maska, veet i tem pododbni, no nishto ne stava, edinstveniq na4in e s lazerna epilaciq, no kakto znaete e dosta skupi4ka..... ta iskam da pitam glavno momi4etata, tfa problem li e sprqmo vas pri praveneto na sex?!??!

Град
    Пловдив-София
    аз мога да те посаветвам само да не се комплексираш толкова (момче съм)
    голяма работа като имаш малко повече косми по гърдите или ръцете. не е казано, че момичетата харесват метросексуалните мъже (нали ме разбираш такива дето на всякъде са обезкосмени).
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

love_devil3
    Guest
    mi az sum momi4e i da ne haresvam kosmati muje za men e otvratitelno ama tva si e do vkus ima i momi4eta koito gi haresvat ! ~ Zna4i nai dobre de da znam ne se kompleksirai izob6to puk ako se podurja6 nqma na4in da ne moje6 da gi mahne6

Ами аз попринцип си падам по епилираните момчета с добре оформени тела , но не е голям проблем и момчето да не е епилирано...

mom4e si da ama....kosmite ne sa osobenno priqtni kakto pri momi4etat taka i pri mom4etata ...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от love_devil3
    mi az sum momi4e i da ne haresvam kosmati muje za men e otvratitelno ama tva si e do vkus ima i momi4eta koito gi haresvat ! ~ Zna4i nai dobre de da znam ne se kompleksirai izob6to puk ako se podurja6 nqma na4in da ne moje6 da gi mahne6
    ahaaaa [!] i az NE haresvam... ama realno naistina ima momi4eta za koito tova ne e ot zna4enie.....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Ако разчиташ само на тялото си...Но според мен е въпрос на предпочитание и не е сериозен проблем.По-скоро би било ако беше момиче
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Да вие кво си представихте някакво ИЕТИ ли? Стига да не си някаква горила не е проблем, чесно казано не предпочитам някфи гладки гейове!!!Ако толкова се сдухваш епилираи се или там квото прави6 ама според мен няма повод за притеснение и си мисля че никое момиче няма да ти каже да си гледа6 работата само щото има6 повечко косми!!! айде със здраве!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако си с момиче, което те цени заради самия теб, а не заради космите, мускулите или цвета на очите ти, това нещо няма значение........

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако си с момиче, което те цени заради самия теб, а не заради космите, мускулите или цвета на очите ти, това нещо няма значение........
    подкрепям!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ае ай моля ви се...обезкосмени...и аз съм фанал тоя ген от бащата и съм рунтав ама на който не му харесва да не ме гледа бе...вече 6 месеца и кусур ме гледат така че стига превземки и няа се плашиш...ако една харесва обезкосмени-на 1 не и пука а една не харесва
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Ami i az predpo4itam epiliranite muje,primerno gurdite,intimnite 4asti,podmi6nicite-da,no ako stava vupros mom4e da si brusne krakata- ne go pravete be hora tova e PEDERASKO!!!Tova pone si e moeto mnenie

Предпочитам окосмените мъже,пред обезкосмените,но не ми пука кой знай колко,стига да не изглеждаш като жена.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    не ми пука с косми без косми любовта ми не е една купчинка косми плюс тва не вярвам да си толкова космат ко се косиш

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ама че смешни отговори... Не знаех, че женската част от обществото ще се окаже толкова мнителна и претенциозна... Аз нямам абсолютно нищо против окосмяването. Признавам, че преди 1-2-3 години бях и аз предубедена, че е противно, но все ки пораства, нали? А относно онези, които още го смятат за толкова есенциално в живота и любовта, ами просто и те трябва да почакат, докато узреят
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    [quote="MoOnLiGhT_ShAdOw"]Ама че смешни отговори... Не знаех, че женската част от обществото ще се окаже толкова мнителна и претенциозна...
    а не феее

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Ако разчиташ само на тялото си...Но според мен е въпрос на предпочитание и не е сериозен проблем.По-скоро би било ако беше момиче
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

...

Ta da te pitam kade ti e okosmiavaneto ?? 6tot da ti kaja poznavam mn hora s takiva problemi ama edva li im puka mnomno ... e vse pak nali trebva da se starae6 da izglejda6 dobre razbiraemo ama \/ ... spox edva li momi4eto koeto 6te e s tebe 6te im obra6ta tolkova vnimanie ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

За мен това няма никакво значение. За мен пък е отвратително някви епилирани и да няма косъмче по тялото.. в този случай предпочитам естественото.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    mersi za otogovite na vsi4ki, ochakvam oshte, obache nali se seshtate, che dori i da nqmam gadje, v nqkoq diskoteka kato se zabiesh s nqkoq madama i se stigne do sex, v edin moment se slu4va....opaa zabolq me glavata, ne moga.....az takova......vse pak sex za edna ve4er ne se znae kak shte reagira samoto momi4e, ina4e za drugoto mislq che pove4eto ste pravi....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си