.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    BG.Plovdiv

Нима няма друг изход?!..

Днес стана нещо ужасно..бях на училище и в часа по български дойде майката на едно дете от съседния клас/на който г-жата по бг е класна/..г-жата излезе от стаята мн притеснена..следващия час имахме геометрия..и изведнъж се чу как някой тича по коридора...г-жата по геометрия излезна навън,след малко се върна и ни каза..че всички са тръгнали да търсят въпросното момче..и тогава целия ни клас тръгнахме да го търсим..ходихме при релсите на Ж.П. гарата/там са го видяли за последно/..ходихме къде ли не целите бяхме кални,мокри и накрая нищо..;( дойдоха полицаи,..дано те го намерях..;((( мн ми е гадно..с това дете бях в един клас от 1-ви до 4-ти..още не мога да повярвам..как може дете на 13 години да помисли да си сложи краи на живота..нима това е решение?!... ;( мн се притеснявам...можем само да се надяваме да се прибере жив и здрав..благодаря за разбирането/предварително/.... [hug]
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

ela da te peg1rna....

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    мхм откъде си сигурна,че си е сложила край на живота може да е избягала или някой да я е отвлякъл или де да знам,но наскоро и аз разбрах за една позната,че изчезнала на 14 години вече 3 месеца не могат да я намерят предполагат,а и има доказателства,че е избягала с циганин ужасно,но факт все още има надежда за приятелката ти не се отчайвай,но си имай едно на ум живота не е розов

Град
    BG.Plovdiv
    ouf..namerili sa go \/ mn se bqh pritesnila..no vajnoto e 4e sega e dobre..makar 4e ne e iskal da govori s nikogo ;[ ;| no dano vs da se opravi...
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си