.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Секс излъчване на жените!Въпрос за жени.

Здравейте.
    Смятам, че женското секс излъчване е нещо много повече от просто хубаво тяло. Като "хубаво" е доста субективна представа.
    Въпросът ми е, вие - Жени наистина ли преживявате секс излъчването си по начина по който мъжете го преживяват? Т.е. чувствате ли, че "Да си секси" значи да си хубава, със сравнително добро, слабо тяло, с еди какви си крака, дупе, корем, гърди, кожа и т.н.?
    Не е ли това малко прихванато от мъжете и опитвано да се угажда на техния вкус? Не липсва ли едно емоционално усещане за женственост?
    Не се ли прихващат обществените нагласи за "секси"...за "Супер гадже" и т.н.?
    Колко от вас, жени могат да кажат, че каквато и визия да имат се чувстват секси, привлекателни и хубави?
    Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз си се чмувствам секси и без да съм 40 кила с мокри гащи. Имам си талия, дупенце, напоследък и бюста съм поналяла..........а според гаджето ми най-сексапилен е грима ми.......
    И все пак не смятам, че за де е секси 1 жена, трябва да е крайно разголена...........прекаленат голота съвсем не е секси.

всичко зависи от вкусове
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз пък смятам ,че не трябва да е толкова изпъната и така нататък ,а по-важното е да се чувства секси и много секси е походката и тнт Това е моето мнение де.
    Не виждам какво секси има в момиче ,което няма къде да я барнеш ,защото е само кожа и кости

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз си се чмувствам секси и без да съм 40 кила с мокри гащи. Имам си талия, дупенце, напоследък и бюста съм поналяла..........а според гаджето ми най-сексапилен е грима ми.......
    И все пак не смятам, че за де е секси 1 жена, трябва да е крайно разголена...........прекаленат голота съвсем не е секси.
    Може би трябваше да задам въпроса по друг начин.
    Ако си дебела, грозна, с криви и мръсни зъби, сбръчкана кожа и т.н. ще се чувстваш ли секси...привлекателна?
    Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всичко е въпрос на себеусещане. Красив и грозен са субективни понятия...........

daje i da e debela i neznam si kakva pak moje da e sexy
    i love the the KOF 2007

По принцип независимо от конкретното ми облекло, моментно тегло и пр. ми стига да се присетя за възхищението на няколко важни за мен мъже, което изпитваха към мен. В крайна сметка ако вътрешно се убедя, че в момента съм най-красивата и сексапилната, като че ли външността ми се изменя в положителна посока

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Всичко е въпрос на себеусещане. Красив и грозен са субективни понятия...........
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Re: Секс излъчване на жените!Въпрос за жени.

Цитирай Първоначално написано от glazunov
    Здравейте.
    Смятам, че женското секс излъчване е нещо много повече от просто хубаво тяло. Като "хубаво" е доста субективна представа.
    Въпросът ми е, вие - Жени наистина ли преживявате секс излъчването си по начина по който мъжете го преживяват? Т.е. чувствате ли, че "Да си секси" значи да си хубава, със сравнително добро, слабо тяло, с еди какви си крака, дупе, корем, гърди, кожа и т.н.?
    Не е ли това малко прихванато от мъжете и опитвано да се угажда на техния вкус? Не липсва ли едно емоционално усещане за женственост?
    Не се ли прихващат обществените нагласи за "секси"...за "Супер гадже" и т.н.?
    Колко от вас, жени могат да кажат, че каквато и визия да имат се чувстват секси, привлекателни и хубави?
    това 4е мажете харесват слаби жени с клиощави крака и рабесто дъпе не е вярно...секси изла4ането на една жена не е това тя да е слаба...ами просто самото изла4ване..ако една жена се 4уства секси то и дръгите го забелязват...
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Град
    *in a pink dream*
    mnogo e vajno kak te prema priqtelqt ti da kajem . az se chustvam sexy , vypreki , che imam po-decko izrajenie ... pyk za tqloto ... ne namiram nishto osobeno v sebe si , sega toi me kara da se chustvam taka ... 154 sym visoka na boso 44 kila ... smqtam se za syvsem normalna :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си