- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво запомнихте първия си път?
Ами, имаше доста болка, но накрая ми ставаше приятно, според мен беше много хубаво.
Аз все още не съм го прайла а слу4айно попаднах на тая тема. Но въпросът ми е толкова ли е важно с кого ще е първия път? Кво толко има зна4ение? Що вси4ки казват 4е е супер важен първия път?
еми при мен пък имаше доста кръв и общо взето беше голямо мазало, ама пък той беше страшно внимателен и мил и беше направо супер х)
а пък иначе има до няква степен значение с кой ще го направиш, защото най - малкото което тряя да имаш доверие на другия човек![]()
Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ami vajno be6e za mene ne samo za6toto iskah da imam doverie na mom4eto ami i za6toto imah namerenie sled purvia si put da po4na da vodia redoven polov jivot a ne prosto niakoi da me otvori za da moga da kaja 4e ne sum devstvena.Ako si ima6 gadje i imate vzaimni 4ystva e dosta po-veroiatno sled purvia put da produljite da go pravite dokato s niakoi nepoznat ili priatel ne e sigyrno 4e 6te se povtori...Първоначално написано от marilyn
![]()
Де да знам-за мен си беше важно. При все, че с моя човек сме вече толкова време заедно. Винаги съм искала да е с някой, който обичам, който ме обича и така се получи за мое щастие!
Какво ми се смеете бе,аз съм съвсем сериозенПървоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
Moq pak parvi pat beshe s momiche za 1-2 dena v tqh i mn ma drazneshe tva che postoqno mi kazvashe ko da pravqkat iskala da mi prai svirki da si izmiq onaq rabota shot mirishela i nqkvi takiva raboti xahxa ama si beshe qko de pone mi dade mn opit i znanieq
![]()
![]()
![]()
![]()