.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на koalka
    Ами, имаше доста болка, но накрая ми ставаше приятно, според мен беше много хубаво.

Аз все още не съм го прайла а слу4айно попаднах на тая тема. Но въпросът ми е толкова ли е важно с кого ще е първия път? Кво толко има зна4ение? Що вси4ки казват 4е е супер важен първия път?

еми при мен пък имаше доста кръв и общо взето беше голямо мазало, ама пък той беше страшно внимателен и мил и беше направо супер х)

а пък иначе има до няква степен значение с кой ще го направиш, защото най - малкото което тряя да имаш доверие на другия човек

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Цитирай Първоначално написано от tesco
    с не особенно добро око,15 лева ми поиска мръсницата...
    ahahahahhahahahahaha
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Аз все още не съм го прайла а слу4айно попаднах на тая тема. Но въпросът ми е толкова ли е важно с кого ще е първия път? Кво толко има зна4ение? Що вси4ки казват 4е е супер важен първия път?
    Ami vajno be6e za mene ne samo za6toto iskah da imam doverie na mom4eto ami i za6toto imah namerenie sled purvia si put da po4na da vodia redoven polov jivot a ne prosto niakoi da me otvori za da moga da kaja 4e ne sum devstvena.Ako si ima6 gadje i imate vzaimni 4ystva e dosta po-veroiatno sled purvia put da produljite da go pravite dokato s niakoi nepoznat ili priatel ne e sigyrno 4e 6te se povtori...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Де да знам-за мен си беше важно. При все, че с моя човек сме вече толкова време заедно. Винаги съм искала да е с някой, който обичам, който ме обича и така се получи за мое щастие!

Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Цитирай Първоначално написано от tesco
    с не особенно добро око,15 лева ми поиска мръсницата...
    ahahahahhahahahahaha
    Какво ми се смеете бе,аз съм съвсем сериозен

Moq pak parvi pat beshe s momiche za 1-2 dena v tqh i mn ma drazneshe tva che postoqno mi kazvashe ko da pravq kat iskala da mi prai svirki da si izmiq onaq rabota shot mirishela i nqkvi takiva raboti xahxa ama si beshe qko de pone mi dade mn opit i znanieq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си