- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво запомнихте първия си път?
Дали е истина, че първия път не е приятен на никой и не се запомня с нищо хубаво.
Има ли значение с кой си го направил/а и защо, чувствал/а ли си се излъган/а ...
До колко има значение на какво място се е случило?
Как беше при теб, с добро или с лошо го запомни?
http://koleda.page.tl/
Ami purviqt mi put me be6e strah,no sled tova ve4e vidqh,4e ne e tolkova stra6no kolkoto si go predstavqh i sum do zapomnila s dobro i mn polojitelni 4uvstva,kakto i kum 4oveka s kogoto mi se e slu4ilo tova(nie o6te sme zaedno)![]()
![]()
Почти не помняНе бях пияна, не беше много отдавна, но просто не помня почти нищо. Дори не съм сигурна къде точно бяхме. Помня само, че нямаше кръв и аз си помислих "Размина ми се", но явно просто не бяхме разкъсами химена ми. Втория път вече го помня - кръв по леглото, майка ми се прибира... абе веселба. Самия секс не беше особено хубав, по-скоро ми хареса чувството, че се отдавам изцяло на човек, в когото съм влюбена.
Еми разбира се ,че ще го запомня с хубави чуства!Свирки секса всичко което исках от момичето тя си го направи!
Лошото което ще запомня ,че беше много студено по-туй време някъде беше ноември-декември! =D>![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Амиии какво си спомням? Спомням си оранжавите пердета на моя приятел хах, самият първи път беше около 20-30 мин и се радвах, че не ме боля много, но после той реши да повторим и накрая вече си мислих "Свършвай, свършвайй..". Като свършихме краката ми бяха като размекнал се кашкавал хах. Абе като цяло беше интересно, но определено ни ми е било хубаво.
страст........
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Ще го запоння с екстремното място, на което го правихмеи разбира се никога няма да забравя чувството, че го направих с човек, който обичам и който ме обича
![]()
>>> House Music <<<
Mnogo mnogo strastПървоначално написано от Russian Mafia Boss
! Samia seks be6e neveroiaten no ina4e samo lo6i ne6ta se sly4iha i za sujalenie te mai sa mi se zape4atili pove4e v yma...
![]()
С баба му в съседната стая......иначе си го помня, но не бях впечатлена особено. По-скоро ми беше странно и се радвах, че съм 1 цяло с този човек!
с не особенно добро око,15 лева ми поиска мръсницата...
Винаги ще го помня..беше на Нова година и с човек с който се обичахме супер много... Помня, че даже се бях разплакала ... мм нямаше кръв...а бе общо взето беше си яко :]
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Ami samiq seks ne be6e ne6to koi znae kakvo,no bqh mn 6tastliva togava,za6toto bqh mnogo vlubena v 4oveka.No posle mn se razo4arovah ot nego iii,abe ne mi se govori na taq tema,tova e minalo,ob6to vzeto nqma da go zapomnq s dobro praviq si put.Ne 4e togava ne mi be6e dobre,no zaradi ne6tata koito stanaha posle![]()
ahahahahhahahahahahaПървоначално написано от tesco
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами помня само, че много ме боля и ми беше някакво странно, че го правя... и студа помня, доста студеничко си беше, а бяхме навън![]()
Misleh,4e parviq pat 6te me boli mn 6te ima mn krav,no ne be6e taka.Bole6e me malko i ob6to vzeto se radvam,4e go napravih s to4niq 4ovek i ne se pritesnqvah 4e nqkoi 6te ni vidi ili ne6to takova.
ami be6e s 4ovek koito obi4ah no puk togava o6te ne go zna ina4e 6te go zapomnq s mn ne6ta pritesnenieto,bolkata ,4e ne my bqh purvata koeto i do den dne6en si me drazni , produljitelnostta i razbirase izre4enieto '' sigorna li si 4e si devstvena''
no da ako izkliy4im iztsepkite be6e syper
![]()
Аз ще го запомня с ужасната болка,която изпитахИ с това че по едно време се разревах,бях си и малко уплашена де.Ми това е в общи линии което се сещам-силна болка и сълзички
![]()
Ami po princip normalno e da boli ama nqma na kade.men li4no si me bole6e ama go iskah mnogo silno i jelanieto naddelq bolkata.ina4e 6te e taka kakto ti sam si go napravi6.I spored men naistina ima zna4enie s koi si go napravil-az go napravih s 4oveka koito naistina obi4am i se radvam za tova
![]()
Ne kazvai "Ne" na tova koeto nai mnogo ti se iska!
Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами първият път... има значение с кой го правиш- да. Направих го с неподходящия човек. Ако мога да върна времето назад, не бих го направила пак с него. С какво ще го запомня? Може би с това, че уж почти не влезе в мен, а като текна една кръв- 3 дена тече.
с това че бяхме много притеснени и двамата и трябваше време да се получи, и накрая се раззвъняха на вратата и трябваше да приключваме окончателно. И макар и да го правихме при тия обстоятелства, фактът че го обичах много и сега го обичам още повече компенсира всичко![]()
SMILE FOR ME NOW
ami mom4eto be6e mnogo vnimatelno,a men stra6no mnogo me bolq i mi te4e dosta produljitelno kruv,vse edno bqh v cikul cql den...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
приятелките ми ми звъняха 6 пъти....тела ми беше на вибрация..той стана и ми го подаде..те искаха да ходим на диско аз ги излъгах че спя....и кат свършихме работата си...
им звъннах и ходихме...
дивачка а?!
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
ами с какво ще го запомня...с всичко..първо на първо беше на 19-тия ми рожден ден..бяхме пийнали естествено..много го искахме и то стана.болка имаше но не беше за умиране..кръв-малко..но беше мн хубаво..после едвам си стоях на краката и 4 дена шмах мускулна треска,но тва не беше проблем..пък и приятелят ми ме предразположи много добре и нямаше от какво да ме е страх или да се притеснявам толкова...абее обичаме се и правим всичко да се чувстваме добре![]()
![]()
![]()