- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лунички?
Интересно ми е какво смятате за хората с лунички - харесват ли ви като цяло, или смятате, че това е сериозин дефект и трябва да се махат?
Аз лично нямам, но лятото бях се запознала с едно момче, което имаше по цялото тяло - не само по лицето, но и по гърба, ръцете. Кожата му беше много бяла, а косата - рижава. Според мен беше адски сладък и чаровен! Честно, не разбирам защо някои хора толкова се притесняват, че имат лунички, мен много ме кефи излъчването им.
zavisi ot 4oveka,vsmisal ako s e pe4en nqma zna4eniue dali ima ili nqma,ako si e govedo pak e se taq.
na men li4no mi haresvat luni4kite
харесват ми![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Момче? Рижаво? пхах... хич не ги кльопам такива ^^ама пък к'во... то и аз съм такава... ама сякаш нямам чак толкова лунички, да не кажа хич.
![]()
Но според мен е чаровно. Сладурско е.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
момче, което имаше по цялото тяло - не само по лицето, но и по гърба, ръцете. Кожата му беше много бяла, а косата - рижава.
![]()
Харесват ми една моя приятелка има лунички и е мн сладка![]()
НеРеАлЕн ЖиВоТ,
нЕрЕаЛнИ мЕчТи,
НеРеАлНа ЛюБоВ,
а РеАлНо БоЛи!!!
И според мене е сладурчесто,но все пак си зависи и до това какви са самите чарти на лицето!Иначе го тамирам за чаровно.........![]()
На някои хора им отива и е сладко според мен. Най-добрата ми приятелка има и е със светла кожа и й е добре така![]()
Some things are better left unsaid!
На мен ми харесват малките момиченца с лунички, много са ми сладичкиАма момче с лунички...
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Миии за момиче ми изглежда яко но за момче не (сиг щото съм момиче нз)![]()
Миии за момиче ми изглежда яко но за момче не (сиг щото съм момиче нз)![]()
аз лично имам лунички и всички много ми ги харесват..и казват че това ми е чара..имам навсякаде...ръцето гърба..кожата ми е много бяла...бях ги махала...но на нищо не приличам без тях..те са ми чара и аз см убедена в това...така че всички дето имат лунички трябва да са доволни от тях...както съм аз
![]()
Аз съм рижава с лунички....а напоследък заразих и мъжа с тях. лятото става леко луничав по лицето. Но и аз не харесвам рижави мъже!
men mnogo me radvat adski sa 4arovnidori i bratov4edmi e takuv tip
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не на всеки отиват лунички, но на хората, които имат такива им отиват просто, защото така са се родили...или са се появили в последствие, не знам, но по принцип, до колкото съм виждала хора с лунички им отиват.Иначе, не, определено не мисля, че е дефект.
има много готини мацки с лунички ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Повечето момичета с лунички които познавам изглеждат доста сладко : )