.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    градския кенеф

Какво да направи :(

ТЕМАТА Е ИЗТРИТА

Щом продавачката ви е изгонила и тя не е можала да върне сока,заради това,тогава не виждам причина защо да се притесняваш.То ще се види,че ви гони и че заради това не е могла да върне сока.
    А също така,щом така е казала за парите,камерата значи е записала и влзиането ви,и връщането на парите и приказките за "богатост"
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    градския кенеф
    проблемът е че когато тя взе сока и когато се опита да върне парите -- това е записано на различни касети и естествено продавачката ще даде само касетата където тя мзе сока

Нищо не могат да и направят спокс
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Ако не е виновна, защо се притеснява от родители си - те би трябвало да и се доверят, ако не е е честа практика.

Ти как мислиш, че можеш да й помогнеш?

Град
    градския кенеф
    ТЕМАТА Е ИЗТРИТА

Според мен няма повод за притеснение. Аз първо се съмнявам продавачката да отиде в училището ви. Но ако искате, може пак да отидете до този магазин и да се опитате да говорите с нея. Но разговорът трябва да бъде спокоен, не се карайте с нея - това ще бъде само във ваш минус.
    Мисля, че по-големия проблем на приятелката ти, е отношението й с родителите й и трябва да се тревожи повече за това.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Щом темата е ИЗТРИТА... заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си