.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

18 годишна с 26 годишен нолмално ли е ?

Postoqnno me uprekvat che toi bil mn golqm i grozen za men, no az si go obicham kakto i toi men ;(;( Na vas kak vi se struva mn li e razlikata v godinite ;(

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    аз по принцип съм против връзките с повече от 4-5 години разлика ама щом си се обичате стойте си заедно... недеи слуша другите какво говорят
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    Пловдив
    Ми не кой знае колко много все пак ти си на 18,не си няква пикла на 13 години,която се хваща с 26 годишен.А за това,че е грозен-различни хора,различни вкусове!

Град
    Sofia
    Mi niama znachenie dori da e na 40 shtom go obichash be kakvo ti dreme kakvo ti drunkat nekvi tapaci!!!

няма абсолютно нищо лошо в това....щом се обичате, бъдете си заедно... това е най-важното и не слушай хората какво ти говорят, живота си е твой - живей си го!

Щом се обичате какъв е проблема
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
    че те обичам ужасно!
    http://www.vbox7.com/play:e0153437

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами според мен не е много нормално, ама щом си се обичате, бъдете си заедно...
    The reasons of love... <3

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Ами не знам,според мен,не е много нормално... аз имам приятелка,която е на 17,а ходи с 30-годишен... но при вас не е чак толкова фрапантно де.. щом се обичате

ами аз мисля че не е много нормално но ще кажа както другите:щом се обичате си стоите заедно а пък има и по-лоши варианти например една е на 23 или 25 а ходи с 36 годишен мъш !а по въпроса че са казвали че бил грозен за теб те другите кфо те интересуват?нали ти си го обичаш!всеки си има различен вкус

Че защо да не е нормално? Щом се обичате, какъв е проблема? Пък и не виждам нищо странно в разликата ви, напълно нормална е Обичайте си се и да не ви пука от нищо
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Преди щях да ти кажа, че това е лудост, но тогава не знаех какво е любов...сега ще ти кажа, че няма по-важно нещо от любовта и ако това, което чувстваш ти е любов - то бори се за нея, а на другите - майната им - това е твоя живот...това е живота на всеки един от нас - родени, за да обичат и за да бъдат обичани...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

bydete si zaedno az sym na 18 a toi e na 29 i se obi4ame taka 4e kakto vijdash vajno e horata da sa 6astlivi ima priqtelka na 19 a toi e na 40 i 6te si imat bebe ama se obi4at kakvo da kaja samo da sa si zaedno

Въобще не са много.Аз бях на 12,а моя фр на 19 когато тръгнахме.

Мега фен Аватара на koalka
    Разликата не е малка, но все пак ти си на 18 години.Можеш сама да решаваш, пълнолетна си.Според мен е нормално, не трябва да слушате другите.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ти си пълнолетен човек,който може сам да решава,разликата не е малка,но след като го обичаш не виждам проблем,а и все пак той не е на 40 а ти на 18 тогава има повод за притеснение,но ти си на 18,а той на 26 не е кои знае колко фрапантна разликата.Не слушаи останалите,а себе си след като го обичаш и той теб проблем нямате.Радвайте се на щастието си
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

macka spokoino spored men 6tom si se obi4ate netrqbva da ti puka dr ko iskqt nali se pak ne hodi6 s nego zaradi mnenieto im a zaradi tova 4e se obi4ate taka4e da ne ti puka.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обичате се,това означава,че не би трябвало да ти пука от хорското мнение.

shtom si shtastliva s nego kvo ti puka za chujdoto mnenie ????
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

ще ти кажа само :" Човек е щастлив когато притежава това което сам обича, а не това което другите харесват.... "

Град
    Montana
    horata kazvat
    "Lubovta nqma granici"
    obichaite s ebydete zaedno , az sm na 17 i mi haresva da sm s po golemi ot men neznma seki si ima mnenie no mooito e shtom se obichaite s ene puskaite koi kakvoto shte da kazva grozen hubav debel slab typ umen, shom se obichate i razbirate toi si e tfoi

Голям фен Аватара на sapphirr
    кво изобщо се впе4атляваш ...като се оби4ате?важно е на тебе да ти е добре,не на майка ти,не на баща ти,не на леля ти.живота си е твой и щом така си преценила и така искаш-няма за какво да те е яд.

пс.един съвет от мене:не се стреми да угодиш на вси4ки,защото недоволни винаги ще има,а потърпевша ще си само ти!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    На 18 вече си достатъчно голяма да ходиш и с 50 годишен ако искаш.

За грозен не знам, но за вазраста няма проблеми..ако се обичате де
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз пък познавам една,която е на 17 и ходи с 30 год. Тва е много голяма разлика,но за твоя въпрос не мисля,че е много.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не трябва да позволявате на другите такива неща! Не обръщайте внимание на такива упреци защото може да се създадат интриги за вас двамата и това да ви накара да се разделите! Това си е вашия живот и вашата връзка.Бъдете заедно щом се обичате! Лек ден!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си