.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Не е голяма разликата. Споко Колкото до това дали е грозен или не не бива да обръщаш внимание на такива коментари, важното е на теб да ти харесва.

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Въобще не са много.Аз бях на 12,а моя фр на 19 когато тръгнахме.
    На 12 си дребосък и трябва да си играеш с кукли, а не по гаджета да ми ходиш...СРАМ И ПОЗОР...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от tedinci_
    Ми не кой знае колко много все пак ти си на 18,не си няква пикла на 13 години,която се хваща с 26 годишен.А за това,че е грозен-различни хора,различни вкусове!
    mda i az to4no tva si misleh - se pak ima6 18 - si4ko e 6 to4ki.... pak i razlikata v godinite spored men specialno nqma nikakvo zna4enie \/ tei de podkrepqm napalno mennieto na tedinci_
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на alehole

Re: 18 годишна с 26 годишен нолмално ли е ?

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Postoqnno me uprekvat che toi bil mn golqm i grozen za men, no az si go obicham kakto i toi men ;(;( Na vas kak vi se struva mn li e razlikata v godinite ;(
    Ем нз просто има ли смисъл от тази тема ... Обичаш ли го-няма граници нито в годините нито в нищо .. просто да не те инт ко говорат другите .. ти,вие сте наД тях Еми айде Обичайте се
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Love4, Bulgaria
    Мисля че при вас годините не са от значение! Все пак ти си на 18 достатъчно голяма си и знаеш какво искаш. И щом се обичате не е проблем!
    Желая ви много щастие!
    No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!

Град
    Търново.... Велико Търново
    *тегли една майна* не много педофили в тая държава ей .... абе голяма си оправяй се ... аз лично имам 2 версии
    1. иска секс с малки
    2. много е грозен/зле/ненормален за да си хване зряла жена и се върти околу малките и не опитни

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    не смятам,че е нещо фрапиращо кво ти пука нали сама си каза,че си го обичаш кво искаш повече

Абсолютно няма никакво значение.Моите баба и дядо са имали 10 години разлика и пак са се обичали и са били добре тя е била на 20 а той на 30
    Само минавам!

Супер фен Аватара на maybelline
    Това е един от случаите, в които трябва да кажеш "Майната ви на всички". Какво мислят другите за приятеля ти няма абсолютно никакво значение. За любовта няма възрастови граници. Възрастта не е определяща за зрелостта на човек, а възрастта на приятеля или приятелката не определя какъв е човекът.
    Възрастовата ви граница е съвсем нормална. Аз съм на 16 и приятелят ми ще навърши 22 след месец. Сестра ми е на 21, а приятелят й на 26. Познавам двойка, в която момичето е на 20, а мъжът на 45. И ще се женят. Просто вземи всчки мнения, които ти тровят душата и ги хвърли в коша. Нямаш нужда от тях.

18 i 26 godishen nqma da si mnogo vreme s nego pone spored men .kazvat 4e godinite ne pre4eli na lubovta ,naprativ ti imash edni razbiraniq toi drugi..tvoq jivot zapo4va sega a toi trqbva da m isli ve4e za deca semeistvo biznes i tem podobni .razlikata v godinite 6te e golqma pre4ka kolkoto i lubov da ima mejd uvas nqma da traq dalgo

Не
    като я изчука 2 пъти ще му омръзне

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен
    Според мен пък не е много разликата

Град
    Пловдив
    в днешно време кво ли няма тъй че...а й се пак си на 18

Мега фен Аватара на iiirish
    ами множко е разликата ви честно казано. макар че аз не съм в по-различно положение от твоето. с приятеля ми имаме разлика 10 години, и макар че съм малко по-голяма от теб пак осъзнавам, че не е малко.
    та съвета ми е: ако познаваш добре човека - рискувай, ако ли не - първо го опознай преди да го допуснеш до себе си

Град
    Търново.... Велико Търново
    самия факт че питаш това и се съмняваш в нещо говори дали е нормалнно или не е но в края на краищата ти си решаваш

аз съм на 24 а моето момиче е на 17.В момента е на изпитание,няма да се видим доста време,ако е сериозна ще си я взема,ако ли не-да си поживее живота с други.То сега и е времето,избора си е неин.Иии да,замислял съм се за деца,но още нищо не мога да им осигуря,затова ве още не искам.иначе тя искаше<учудващо за мене,заради възрастта и!!!>

Ако преди една седмица не се бях запознала с момиче, което е на 19 и ходи с 41годишен женен мъж, чийто син е по-малък с 1год от младата му 'любовница', можеше и да 'те укоря' колко е 'голям' този твой възлюбен за теб, ^^ обаче при тези обстоятелства няма да кажа нищо.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от tesco
    аз съм на 24 а моето момиче е на 17.В момента е на изпитание,няма да се видим доста време,ако е сериозна ще си я взема,ако ли не-да си поживее живота с други.То сега и е времето,избора си е неин.Иии да,замислял съм се за деца,но още нищо не мога да им осигуря,затова ве още не искам.иначе тя искаше<учудващо за мене,заради възрастта и!!!>
    Искала деца Всяко момиченце мечтае за дечица и голяма бяла сватба - това не е зрелост.
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Познавам двойка, в която момичето е на 20, а мъжът на 45. И ще се женят.
    Има 2 вероятности за този мъж:
    1. Заебал е жена си и децата си заради младо момиче.
    2. На 40 години дори не е помислял за семейство.
    И в двата случая това не говори добре за него и не заблазявам на твоята позната.

А за авторката - не си мъж, не ти влиза цялата кръв в пениса, та да не можеш да мислиш! Да си мислила, когато си тръгвала с него.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

`Death`Whore``,и аз съм на твоето мнение,тя си е наполовина дете,но какво да правя,такава си ми харесва.
    А,и да те питам нещо,прочетох ти само един пост,та ми направи впечатление че си негативист/ка,на какво се дължи това?

Град
    гр. Монтана
    Писна ми да гледам как мъже на 24 и повече год. се занимават с деца!
    Не могат ли да равнопоставени с половинката си, т.е. да са на почти еднаква възраст?! Отвращават ме честно казано. Естествено, че им е по-лесно да завъртят главата на някоя тийнейджърка, отколкото на зряла и интелигентна жена! Ужас... Бих се обърнала към момичетата да внимават с какво се обвързват.

Щом се аресват, па нека се земат

Град
    kadeto iskam

Re: 18 годишна с 26 годишен нолмално ли е ?

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Postoqnno me uprekvat che toi bil mn golqm i grozen za men, no az si go obicham kakto i toi men ;(;( Na vas kak vi se struva mn li e razlikata v godinite ;(
    еми като си го обичаш ко питаш дали е нормално или не . Ако ще на 50 да е важното е лубов да има

Град
    София
    Според мен няма проблем да ходите. Всичко си зависи от вас. Ако той ти дава всичко,от което имаш нужда и ти на него даваш всичко,от което той има нужда- къде е проблема? Може би само в това,че той скоро сигурно ще иска деца,докато ..живота за теб тепърва предстои. Но не сме ние хората,които ще ти казват кога и от кой да имаш деца и съвместен живот.
    Моят приятел е на 27,аз съм на 20. Иска вече бебок,но аз не. Т.е. искам,но не е времето сега. И той е съгласен с мен,че не е сега момента,което може само да ме радва.
    Мацка,не се води по разни хорски скрупули и разбирания отпреди доста години. Важното е да си отговориш на въпроса дали ти е хубаво с този човек и дали бихте имали бъдеще заедно. Това е
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от E-G-G
    Не могат ли да равнопоставени с половинката си, т.е. да са на почти еднаква възраст?! Отвращават ме честно казано. Естествено, че им е по-лесно да завъртят главата на някоя тийнейджърка, отколкото на зряла и интелигентна жена! Ужас... Бих се обърнала към момичетата да внимават с какво се обвързват.
    Какво имаш в предвид под деца?
    За равнопоставени-може,но на еднаква възраст...познавах 3 двойки,никоя не просъшествува повече от 6 месеца

Цитирай Първоначално написано от E-G-G
    писнало ти е значи ... а пробвала ли си някога да ги разбереш ? до скоро и аз бях на това мнение. да спомена - на 22 години съм и считам, че съм достатъчно зрял и преживял за да ти там следния коментар и мнение - в момента се получава нещо между мен и 15 годишно момиче. не се дължи нито на пари или нещо от сорта само да спомена. разочерован съм от всички момичета с които съм се запознавал последно време - малко по-големи и малко по-малки от мен. аз съм си старомоден да го кажем - харесвам една здрава и стабилна връзка пред това всяка вечер и всеки път да бъда с различна. но ми писна да слушам всяка с номера си, с изискванията си и глупостите си. в днешно време едно нормално изглеждащо момче - с малко по-скромен и влюбчив характер няма никакви шансове за нещо повече с красиво и подържано момиче на неговата възраст. доверявам се лесно - и това отблъсква хората (исках да кажа жените). да - морално, а и законно не съм прав - но в това момиче поне засега макар все още дане съм с нея намирам неща които в тези на моята възраст ги няма. пари имам но ми писна да ги харча за да задоволявам елементарни желания на тъпите .... и след това когато веднъж кажа "не" и да чувам - емиии няма тръпка, ай си останем приятели - и на следващия ден да гледам даденото момиче с друг (който явно му се харчи повече). да кажеш че е така защото жените вече се ориентират към мъже способни да издържат и да искат вече семейство - би било грешка, защото ако беше така ... да бях се оженил вече, аз това и искам ... но явно извода е че и на мен ми е рано. зряла и интелигентна, ориентирала се вече жена викаш ...еми сори ако те обидя теб и останалите момичета във форума ама такова животно преди 25-6-7 години НЯМА (дори цитирам думите на сестра ми която е на 32, отдавна омъжена и с дете на 6) !! за мен лично може би късмета ми е такъв да не съм намерил подходящото и обръщащо внимание на друго освен джоба ми момиче (дори имайки предвид че аз съм си роден и си живея в един от най-големите градове) - но засега наистина харесвам това 15 годишно момиче. какво ще стане ... ще поживеем ще видим.

но стигнах до един извод - човек няма как да разбере едно нещо преди да го е опитал самия той - както сега се промени и моето мнение за тези големи разлики в годините. все още не мисля че такава връзка би имала някакво бъдеще ... но смисъл ... е, дали има смисъл в крайна сметка - защо да не опитам да проверя ? знае ли човек !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си