.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Мега фен Аватара на iiirish
    18-26?! до преди месец това би ми се сторило неестествено, но... при положение, че аз съм на 19, а приятеля ми е на 29... не мисля, че имам каквото и да е право да съдя хората. само ще ти кажа, че пречки са възможни по отношение на разбиранията на ваще така че ако още не си им казала, не избързвай и ги подготви

Град
    гр. Монтана
    Цитирай Първоначално написано от tesco
    Цитирай Първоначално написано от E-G-G
    Писна ми да гледам как мъже на 24 и повече год. се занимават с деца!
    Не могат ли да равнопоставени с половинката си, т.е. да са на почти еднаква възраст?! Отвращават ме честно казано. Естествено, че им е по-лесно да завъртят главата на някоя тийнейджърка, отколкото на зряла и интелигентна жена! Ужас... Бих се обърнала към момичетата да внимават с какво се обвързват.
    Какво имаш в предвид под деца?
    За равнопоставени-може,но на еднаква възраст...познавах 3 двойки,никоя не просъшествува повече от 6 месеца
    Естествено, че няма да просъществува. Вече казах защо. Много ви е по-лесно да манипулирате малки момичета, отколкото жена. Момичета, имайте предвид, че тези мъже търсят сигурност, общо бъдеще и т.н. Да не се окажете омъжена (примерно ако забременееш) за този "батко". Ами те като са на възраст да си търсят на тяхната, а не да съсипват живота на други.
    Само едно ще кажа: момичета, мислете за себе си, а не за този до вас, защото той мисли за себе си и гледа на вас като на изгодност.
    Извинявам се, ако съм обидила някого. Понякога може да има такава връзка от любов, но е много, много рядко.
    Така че мислете!

Off macka hi4 da ne ti puka za horskoto mnenie.vagnoto e 4e se obi4ate,puk i kvo 8 god ne sa mnogo ima hora koito imat razlika s 20 god e,taka 4e spoko mn lubov ti gelaq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не виждам нищо лошо в тази възрастова граница не е космически голяма..
    а и какво като говорят нали няма да ходят те с него..грозен бил важното е на теб да ти харесва!
    Щом има съгласие между двамата възрастовата граница не е от значение говорим за такива не за 18 годишно маце с 50 годишен дъртак и обратното това вече си е жива педофилия и изродщина!
    Па тва си е мое лично мнение...щом го обичаш давай напред и хич да
    не ти пука какво говорят хората!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    MoHTaHa
    според мен изобщо не трябва да се измъчваш по този въпрос.. Обичате се,тогава не трябва изобщо да те инт какво мислят другите,ТИ си с него,а не те и щом си щастлива..нека бъде така и за напред

Писна ми да гледам как мъже на 24 и повече год. се занимават с деца!
    Не могат ли да равнопоставени с половинката си, т.е. да са на почти еднаква възраст?! Отвращават ме честно казано. Естествено, че им е по-лесно да завъртят главата на някоя тийнейджърка, отколкото на зряла и интелигентна жена! Ужас... Бих се обърнала към момичетата да внимават с какво се обвързват.
    Какво имаш в предвид под деца?
    За равнопоставени-може,но на еднаква възраст...познавах 3 двойки,никоя не просъшествува повече от 6 месеца
    Естествено, че няма да просъществува. Вече казах защо. Много ви е по-лесно да манипулирате малки момичета, отколкото жена. Момичета, имайте предвид, че тези мъже търсят сигурност, общо бъдеще и т.н. Да не се окажете омъжена (примерно ако забременееш) за този "батко". Ами те като са на възраст да си търсят на тяхната, а не да съсипват живота на други.
    Само едно ще кажа: момичета, мислете за себе си, а не за този до вас, защото той мисли за себе си и гледа на вас като на изгодност.
    Извинявам се, ако съм обидила някого. Понякога може да има такава връзка от любов, но е много, много рядко.
    Така че мислете!
    Ти на колко си??????????????

Град
    гр. Монтана
    19

normalno e,no ako be6e pod 18 godini...e togava nqma6e da mi izglejda normalno

Не съм негативистка, просто казвам каквото ми е на езика. В случая - пиша.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Разликата в годините не е много + тфа ти го обичаш,предполагам и той тебе..Какво те бърка какво мислят другите?За тебе не е грозен,за тях като е грозен,знаят къде да си го наврът...Нали не ходи с тях,а с тебе?Какво ги бърка тогава не мога да разбера...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

19
    При тебе не се получило значи,така ли

Град
    гр. Монтана
    19
    Просто казвам какво мисля по принцип за тези връзки, т.е. много не ги одобрявам (казах защо). Може да има и изключения, дано вашата връзка да е изключение - да е истинска, искренна и от двете страни.

19
    Просто казвам какво мисля по принцип за тези връзки, т.е. много не ги одобрявам (казах защо). Може да има и изключения, дано вашата връзка да е изключение - да е истинска, искренна и от двете страни.
    Тя за своите години има доста стаж в чукането,аз,разбираемо също имам,и двамата знаем какво търсим.За мене е минало времето за бройки,чувствата са на лице,и тя ми е показала че не липсват от своя страна.Засега сме разделени,ще видим какво ще стане.

Град
    гр. Монтана
    19
    Тя за своите години има доста стаж в чукането,аз,разбираемо също имам,и двамата знаем какво търсим.За мене е минало времето за бройки,чувствата са на лице,и тя ми е показала че не липсват от своя страна.Засега сме разделени,ще видим какво ще стане.
    Вие си знаете най-добре.

Цитирай Първоначално написано от hiro
    Mi niama znachenie dori da e na 40 shtom go obichash be kakvo ti dreme kakvo ti drunkat nekvi tapaci!!!
    Не бе и на 67 да е няма значение... все пак любовта няма граници...

-----------

Ми не виждам нещо нередно все пак вече си достатъчно голяма... грозен, красив... тях какво ги интересува? Нали сте щастливи
    Само бих добавил... след време, ако поиска деца... ти си гледай училището, а не него в това отношение (:
    Клик ми (:

Ми според мен 8 години разлика е нещо съвсем нормално, ЗА ЛЮБОВАТ НЕ СЪЩЕСТЕСТВУВАТ ГРАНИЦИ!!!
    И какво те интересува мнението на другите?!?

[quote="E-G-G"][quote="tesco"][quote="E-G-G"][quote="tesco"]
    19

Вие си знаете най-добре.
    И ние не знаем,това е най-лошото Ако имах баба гледачка...

Бе да ти кажа не слушай кво казват другите важното е найстина да се обичате !!! А пак за разликата в годините не е чак толкожа вайно имам приятелка която ходи с 11 години по- голям от нея и тя е на 16 а той на 27 мн е голяма разликата найстина, но познвам и зрели хора които имат и деца вече и пак разликата им е 10-12 години... Но най-важното е да се обичате !!!
    I don`t KnoW

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си