- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 18 годишна с 26 годишен нолмално ли е ?
18-26?! до преди месец това би ми се сторило неестествено, но... при положение, че аз съм на 19, а приятеля ми е на 29...не мисля, че имам каквото и да е право да съдя хората. само ще ти кажа, че пречки са възможни по отношение на разбиранията на ваще
така че ако още не си им казала, не избързвай и ги подготви
Естествено, че няма да просъществува. Вече казах защо. Много ви е по-лесно да манипулирате малки момичета, отколкото жена. Момичета, имайте предвид, че тези мъже търсят сигурност, общо бъдеще и т.н. Да не се окажете омъжена (примерно ако забременееш) за този "батко". Ами те като са на възраст да си търсят на тяхната, а не да съсипват живота на други.Първоначално написано от tesco
Само едно ще кажа: момичета, мислете за себе си, а не за този до вас, защото той мисли за себе си и гледа на вас като на изгодност.
Извинявам се, ако съм обидила някого. Понякога може да има такава връзка от любов, но е много, много рядко.
Така че мислете!![]()
Off macka hi4 da ne ti puka za horskoto mnenie.vagnoto e 4e se obi4ate,puk i kvo 8 god ne sa mnogo ima hora koito imat razlika s 20 god e,taka 4e spokomn lubov ti gelaq
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не виждам нищо лошо в тази възрастова граница не е космически голяма..
а и какво като говорят нали няма да ходят те с него..грозен бил важното е на теб да ти харесва!
Щом има съгласие между двамата възрастовата граница не е от значение говорим за такива не за 18 годишно маце с 50 годишен дъртак и обратното това вече си е жива педофилия и изродщина!
Па тва си е мое лично мнение...щом го обичаш давай напред и хич да
не ти пука какво говорят хората!
Ти на колко си??????????????Първоначално написано от E-G-G
normalno e,no ako be6e pod 18 godini...e togava nqma6e da mi izglejda normalno![]()
Не съм негативистка, просто казвам каквото ми е на езика. В случая - пиша.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Разликата в годините не е много + тфа ти го обичаш,предполагам и той тебе..Какво те бърка какво мислят другите?За тебе не е грозен,за тях като е грозен,знаят къде да си го наврът...Нали не ходи с тях,а с тебе?Какво ги бърка тогава не мога да разбера...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
При тебе не се получило значи,така лиПървоначално написано от E-G-G
![]()
Просто казвам какво мисля по принцип за тези връзки, т.е. много не ги одобрявам (казах защо). Може да има и изключения, дано вашата връзка да е изключение - да е истинска, искренна и от двете страни.Първоначално написано от tesco
![]()
Тя за своите години има доста стаж в чукането,аз,разбираемо също имам,и двамата знаем какво търсим.За мене е минало времето за бройки,чувствата са на лице,и тя ми е показала че не липсват от своя страна.Засега сме разделени,ще видим какво ще стане.Първоначално написано от E-G-G
Вие си знаете най-добре.Първоначално написано от tesco
Не бе и на 67 да е няма значение... все пак любовта няма граници...Първоначално написано от hiro
-----------
Ми не виждам нещо нередно все пак вече си достатъчно голяма... грозен, красив... тях какво ги интересува? Нали сте щастливи
Само бих добавил... след време, ако поиска деца... ти си гледай училището, а не него в това отношение (:
Ми според мен 8 години разлика е нещо съвсем нормално, ЗА ЛЮБОВАТ НЕ СЪЩЕСТЕСТВУВАТ ГРАНИЦИ!!!![]()
И какво те интересува мнението на другите?!?
[quote="E-G-G"][quote="tesco"][quote="E-G-G"][quote="tesco"]И ние не знаем,това е най-лошотоПървоначално написано от E-G-G
Ако имах баба гледачка...
Бе да ти кажа не слушай кво казват другите важното е найстина да се обичате !!! А пак за разликата в годините не е чак толкожа вайно имам приятелка която ходи с 11 години по- голям от нея и тя е на 16 а той на 27 мн е голяма разликата найстина, но познвам и зрели хора които имат и деца вече и пак разликата им е 10-12 години... Но най-важното е да се обичате !!!![]()
I don`t KnoW