- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Споделете :)
Айди сега кажете какво ще купувате за коледа и нова година на гаджетата си,на семейството и общо взето на кого какав подаък сте намислили?
![]()
![]()
![]()
Споделям ... тази година подаръци няма да има.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Оф моя иска некфа скъпа водка или Уиски ама напоследък мн спорове имахме за тоя алкохол та мисля алтернатива..и нищо не ми идва
dali ot fera.com nqma i az kato neina jena, a? imaaam hehehe fr na me4o puh pra4ko na fera.com mazerati li golf edini4ka i iska i berbatov da q... taka sme se razbralina edna fr klu4edarjatel 6tot namerih v 4antata i edin klu4 nai obiknoen klu4 samoten .. be6e tajno!
na drug trq se kupi protmone ili na desity relotoni ot albanskite
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
На родителитезимна картина и те дватама в средата, че нямали портрет
На сестра ми и нейнияседмица в хотела на шефа ми в Банско
На брат ми и жена мунещо за къщата
На Анталия и Светлана (племенничките)кученца Мопс и играчки
На другите роднинисувенири и козметика
На милотоняма да кажа,че може да прочете...
На приятелкитекозметика, дрешки (утре ще ги купувам).
Само на едната взех половината подарък днес. Куче-ротвайлер. Утре една блузка.
На родителите на милото чакаме подаръка да пристигне. Някакви книги от антикварна книжарница (леля му ги прати), че обичат да четат.
За леля му сме взели една ваза, която тя ми показа на снимка. Един приятел ни я нарисува. Прилича на вазата на някаква династия Пин ли, Мин ли.. и аз не знам.
То май не останаха... Познатите и колегите минават със сувенири и картички. Повече не им трябва.
Стани ми приятелка/роднинаПървоначално написано от Jaffs
![]()
![]()
Хаххахах, що какво искаш от дядо КоледаПървоначално написано от Jamalska
![]()
Джафс, ти ще си похарчиш заплатата за 2 месеца напредАз още не съм купувала подаръци, но съм в процес на обмисляне...
На приятеля ми - сигурно парфюм
На сестра ми - козметика
На мама - не знам още...
На племенничката ми - ролери
Май това е всичко... няма да купувам кой знае колко подаръци![]()
Не съм мислила още, но може би на приятеля ми ще взема топъл пуловер, на племенницата си някоя дрешка и играчка или книжка, вероятно на мама чанта или козметика... май е това![]()
Хахах има премии за тази работаПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
А и всичките освен за приятелките и милото ги купуваме заедно с него.![]()
На сестра ми подаръка е без пари (само пътни). Сувенирите също за без пари, че на един приятел му останаха много, а сменя асортимента в магазина си и ми даде да си взема каквото искам
Вече и с подаръците за приятелките свърших. Днес им купих на всичките по едно ангелче свещник и по една дебела блузка![]()
На малките взех играчки. По една голяма пееща мечка и по едно Барби.И на мен си взех подарък даже. В настроение за подаръци съм
![]()
На роднините по традиция рисувам някакви картички, тази година също смятам да е така.
а за приятелите.. по 1-2 бутилки от това, което обичат да пият....това ще е перфектен подарък
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аз на него - кабели и ефект за китара.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Незнам ощеПо принцип се сещам в последния момент
we give it all.
Да я ...Първоначално написано от 182+44_4adel
Да не съм Санта Клауз
![]()
Споделям ... пари за подаръци няма !!! Инфлацията ги изяде!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
На приятелката- няма да казвам по обясними причини.
На авери- само на някои. Пак няма да споделя, защото влизат в този форум.
![]()