- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Различните-мнението ви за тях
Аз съм scene и един път илизаме с една приятелка на центъра ама нали супер накичени,супер натрупани със шарени коси и дрехи и хората (даже и циганите малеее кво стана вече не балгарите са смеят на циганите както беше преди,а обратното)да и сички на гледат някво супер странно и даже ни са смеят апак зад нас една жена сас изкрящо сини ботуши си върви и на никой не му прави впечатление.Или пак като кажа че слушам emocore,deadcore,metalcore,rock и други подобни и вече сички скачат срещу мене (някви тапи фешънки и чалгарки) "Аааа кви са тия глупостиии"...И това не е всичко-имам проблеми даже и с учителите от мойто училище.Начи едната ми вика какъв е тоя бретон пред очите ти?Ти да не си Гео Милев?Другата пак всеки път като ма види и ми вика едноокият Джо(а има и много други случаи които просто не сам споменала).Абеее хората мразят различните затова:РАЗЛИЧНИ-ТЕ НИ МРАЗЯТ ЗАТОВА НЕКА ПОНЕ НИЕ СЕ ОБИЧАМЕ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)
яяяя се...в...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Я се научи да пишеш![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Аз съм убедена, че и всеки фешън- хаус- чалгар се мисли за различен...А
ти какво ми се правиш на жертва, тия умозаключения, които вкарваш, са направени сигурно преди хиляди години. Щом ти стиска да се накичиш така и да излезнеш в тоя си вид по улицитеи, значи ти стиска и да понесеш критиката и неразбирането. Недей да се жалваш, знаем че емотата са различни и неразбрани. Като не искаш такива коментари и подмятания, обличай се тривиално. Винаги можеш да бъдеш емо под прикритие, за какво ти е тая показност....Както и да е, това е положението [-o<
Give me your best shot motherfucker!
целта на тази тема еееее
да привлечеш внимание, нали??
Хората в обществото винаги ще гледат с различно около на тези, които се различават от тъплата. Някои ще им се радват а други не, винаги е така.
А щом ти пука от общественото мнение, значи това не е твоят стил, ако наистина ти харесваше да изглеждаш така щеше да ти е през... кво мислят хората за теб.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Имаше един текст в един подпис на наш съфорумник: " Бъди такава, каквато си, а не такава, каквато искат другите да бъдеш "И не им се връзвай на тия , дет те гледат така -
![]()
![]()
![]()
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
Хм.. Различен... МинАл си покрай различен.
Различен си от фешъните, метълите, рапърите, скиновете.. Но не си различен от останалите "проскубани, шарени папагали"...
Да не мислиш, че тези които ти се смеят ще те различат от някой подобен на теб.. Няма, разбира се.. Както и ти не различаваш "тъпите фешъни и чалгари"..
Както и да е. Бъди си такъв какъвто се чувстваш.
ама ти имаш fucking в името![]()
Ебати призива 'Различни, обичайте се' хаха , ще ме скъсаш от смях..
много мразя някои малки пиклички като почнат да се правят на интересни.. сигурно не знаеш кой е написал 'По Дигото', а тръгнала да отговаря на учители... ай сиктир
Различна била... един дол дренки си с всички останали объркани момиченца.
Не си различна,а поредната,която се мисли за такава,защото иска да бъде различна,но не може да го постигне,защото е тъпа позьорка.![]()
Доста различно =D>Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)![]()
za6tooo vs pat kato nqkoi s eoplakva 4e ne go priemat za6toto e razli4en vse oprekvate 4algarite ???? e tva da ne e priema6 drugiq ! se 4algarq vi vinoven mi seki slu6a kvot si iska i tva 4e mn ot 4algarite ne priemat metala primerno zna4ili 4e vs metali priemat 4algata ??? ima ujasni 4algari no ima i usani metali nali taka... ne se pravete na 6iroko skroeni i na jertvite 6tot iskam da vi kaja 4e pove4eto 4algari za otvoreni za novi ne6ta mamaka mu proli4a si 4e slu6am 4alga nali ... imam frs koito mi kazvat o6te ne si otkirila sebe si za tva e mojete l ida povqrvate 4e tva ni haresva i da s eopitate da ne nabejdavate 4algarite za vs verno 4e ne sam tipi4nata 4algarka ma .. se pak
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
^ има предвид - сърказъм...
ами да и смен така се даржат какфо като съм емо некаф проблем да има
учителите се утнасят хипер гадно с мен чак ми са плаче![]()
I've Been A Bad Girl!
К'во емо пък си ти бе, Преслава?
Имаш предвид сарказъмПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
не! имам предвид точно каквото имам предвид :P
ПС защо ми разваляш тежкарския имидж![]()
5 минути го разчитамПървоначално написано от exploitedteen
![]()
и аз бих се отнасяла зле с теб...ами да и смен така се даржат какфо като съм емо некаф проблем да има
учителите се утнасят хипер гадно с мен чак ми са плаче![]()
Знам кой е написал "Под игото" Иван Вазов но не сам я чела макр че тряяше ся за 6 клас просту не ми се четеше щот мойте фр казаха че е тъпа и няма смисал
I've Been A Bad Girl!
кажи им че са тъпи за да ти отвърнат със същото и така всички ще са правиПървоначално написано от sexx_na_exx
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аа важно е да не ти пука !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....