Първоначално написано от _Cuddly_ Първоначално написано от belerofone Първоначално написано от _Cuddly_ Първоначално написано от belerofone ИМа едно стихотворение което казва.... аЗ СЪМ ТОВА ТОВА СЪМ КОЕТО СЪМ КАКВО ИСКАТЕ ОТ МЕН КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ Богатсвото е в различието.....Еднаквостта не струва макар повечето да я наричат мода....Арзликата е че различните почти винаги страдат.... Специално в този случай, така наречените "различни" са позьори, на чиито лица е изписано "обърни ми внимание, комплексар съм, имам нужда от внимание". Милата ми RAWRRR беше написала нещо страхотно по темата, за което шапка й свалям. =D> Е браво бе съкровище.... Още малко дай да излизаме под конвейр всички .... Така няма да има нищо което да е различно камо ли да крещи КОЙ Е КОМПЛЕКСАР и т.н. Нека те питам тогава....едни изразяват различността с музика ...други с дрехи....трети с пластични операции....четвърти с мноого ум..... Каква е общата формула в един такъм казус..... ПОздрави..... Ух, друго имах предвид, но ще ти обяснявам после, защото сега отивам да се правя на Снежанка и да купувам подаръци. цунки Дипломатично....Браво....Добр о измъкване.... Ще чакам обяснението....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Правила