.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Ужасно е!!Има ли начин?!?

От около година имам проблем с лицето.Появяват ми се петна и мисля чее са лишеи.Пробвала сам с 1-2 лекарства но не се маха и започнаха да излизат и други имате ли някаква идея какво мога да направя ?! Плс помогнете ми ;(
    sLu$am HouSe..ama nE sym HouSe RLZz..sleDq moDatA..ama ne se p!$a ka7o [FasH!oN sTyLe]..ne syM i nekFa g0t!nъ.. az prOsTo syM si aZ..a sek! se prav! na Or!g!naLen..ne oSyznaVa kak stAa baNaLen..

Иди на дерматолог!Наи добре иди а не се маже с каквото ти падне!с тея неща дето се мажеш може да ти се появят още!тичаи при лекаря

Вземи си Lorinden на мене много ми помогна
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Да,сегашното ми е ЛОРИНДЕН А.На една приятелка помага, но на мене не Нейното е Лоринден Н а моито А, ти какво използваше?
    sLu$am HouSe..ama nE sym HouSe RLZz..sleDq moDatA..ama ne se p!$a ka7o [FasH!oN sTyLe]..ne syM i nekFa g0t!nъ.. az prOsTo syM si aZ..a sek! se prav! na Or!g!naLen..ne oSyznaVa kak stAa baNaLen..

Ти дори не си сигурна какво има на лицето ти, не може да очакваш от някой адекватна помощ по нета. Иди на специалист, да ти постави диагноза и лечение.

Ами...според мен 1 отиди на дерматолог а не бързай да купуваш кремове заштото поне според мен няма да ти помогнат...повечето са боклуци... \/

И моето е А.Дерматолог ми го предписа,но знаеш ли,лишеи могат да се получат от много различни неща.Моите бяха от мизерия и улични котки (накараха ме една нощ да спа на село ) Наистина трябва да отидеш на дерматолог!За твое добро е,може да прерасне в нещо по-лошо.Може да останат и белези!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mehlem,predpisan ot dermatolog!Porazpitai priqteli i poznati za nai-dobrite doktori,che da ne vzemesh da nacelish nai-nekadyrniq

ами според мен се посъветвай ако не с дерматолог,поне с някой фарацефт..успех
    обичкам си наскоОо!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    maji se s med,mnogo pomaga,namazva6 se 4aka6 15min i izmiva6,taka nqkolko dni.

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    ами според мен се посъветвай ако не с дерматолог,поне с някой фарацефт..успех
    + 1

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    maji se s med,mnogo pomaga,namazva6 se 4aka6 15min i izmiva6,taka nqkolko dni.
    с мед?

Супер фен
    Град
    sofiq
    da s med,i az bqh u4udena kogato mi go kazaha,no naistina pomaga

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си