- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ужасно е!!Има ли начин?!?
От около година имам проблем с лицето.Появяват ми се петна и мисля чее са лишеи.Пробвала сам с 1-2 лекарства но не се маха и започнаха да излизат и другиимате ли някаква идея какво мога да направя ?! Плс помогнете ми ;(
sLu$am HouSe..ama nE sym HouSe RLZz..sleDq moDatA..ama ne se p!$a ka7o [FasH!oN sTyLe]..ne syM i nekFa g0t!nъ.. az prOsTo syM si aZ..a sek! se prav! na Or!g!naLen..ne oSyznaVa kak stAa baNaLen..
Иди на дерматолог!Наи добре иди а не се маже с каквото ти падне!с тея неща дето се мажеш може да ти се появят още!тичаи при лекаря![]()
Вземи си Lorinden на мене много ми помогна![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Да,сегашното ми е ЛОРИНДЕН А.На една приятелка помага, но на мене неНейното е Лоринден Н а моито А, ти какво използваше?
sLu$am HouSe..ama nE sym HouSe RLZz..sleDq moDatA..ama ne se p!$a ka7o [FasH!oN sTyLe]..ne syM i nekFa g0t!nъ.. az prOsTo syM si aZ..a sek! se prav! na Or!g!naLen..ne oSyznaVa kak stAa baNaLen..
Ти дори не си сигурна какво има на лицето ти, не може да очакваш от някой адекватна помощ по нета. Иди на специалист, да ти постави диагноза и лечение.
Ами...според мен 1 отиди на дерматолог а не бързай да купуваш кремове заштото поне според мен няма да ти помогнат...повечето са боклуци... \/
И моето е А.Дерматолог ми го предписа,но знаеш ли,лишеи могат да се получат от много различни неща.Моите бяха от мизерия и улични котки (накараха ме една нощ да спа на село) Наистина трябва да отидеш на дерматолог!За твое добро е,може да прерасне в нещо по-лошо.Може да останат и белези!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Mehlem,predpisan ot dermatolog!Porazpitai priqteli i poznati za nai-dobrite doktori,che da ne vzemesh da nacelish nai-nekadyrniq![]()
ами според мен се посъветвай ако не с дерматолог,поне с някой фарацефт..успех
обичкам си наскоОо!!
![]()
maji se s med,mnogo pomaga,namazva6 se 4aka6 15min i izmiva6,taka nqkolko dni.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
с мед?Първоначално написано от gazarka
![]()
da s med,i az bqh u4udena kogato mi go kazaha,no naistina pomaga
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))