zdraveite otnovo. Zna4i pi6a pak ne6ta svarzini sas starata mi tema,no stanaha mn ne6ta i iskam da vi pitam za savet.Nali haresvam vapeosnoto mom4e i mu bqh pisala 4e sajalqvam ako sa stanali problemi s momi4eto.Oba4e re6ih da ne se otkazvam tolkova lesno i mu pisah dosta direkten sms:"zdr kak si?iskam da popitam ima6 li ne6to kam momi4eto za da znam kakvo da pravq ili da te ostavq"i takmo misleh 4e vsie4ko e zagubeno i toi mi varna:"tq iska da hodim i MOJEBI misli 4e hodim no az sam na drugo menie",i az mu varnah:"kakvo e tvoeto mnenie i bi li tragnal s neq za da znam kakvo da pravq i dali imam 6ans ako ne da se otkaja",a toi mi varna :"za sega sam svobodno mom4e".Kato go pro4etoh tova mu kazah:"demek?imam li 6ans ili da te ostavq"a toi:"demek vsi4ko e vazmojno"OBA4E SEGA ISKAM DA VI PITAM VIE KAKVO MISLITE DALI IMAM 6ANS ILI TOI PROSTO ISKA DA SE PRAVI NA MAJKAR I PRED DR MOMI4E DA KAZVA 4E MU SE NATISKAM,ZA6TOTO AZ DNES MU KLIPNAH AMA TOI NE,ILI PAK NAISTINA NE Q HERESVA I ISKA DA VIDI AZ KAKVO 6TE NAPRAVQ.VIE KAK MISLITE?SPORED VAS TRQBVA LI DA MU PI6A AZ ILI DA 4AKAM

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка