- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за любовта?
скапана работа![]()
никога не ми е вървяло в любовта
![]()
![]()
![]()
пък на всички който са я срещнали им казвам :" обичайте се !!"
![]()
emi tq e ne6ty krasivo no ne po krasivo ot teb ako ne be6e tq nqma6e sega da buda sus teb obi4am te slunce![]()
![]()
![]()
LofF3 Rai4ety
Да си пъхам пишката в устата и ми стига![]()
Tazi tema q vijdam za miliarden put..no haide pak.Liubovta e neshtoto,koeto vyrti sveta,kara te da iskash da jiveesh i da se budish vseki nov den s usmihka.Da namirash sili da se borish s vsichko.Da durjish na nqkoi poveche otkolkoto na sebe si,da mislish za "nas",a ne samo za sebe si.Da ti se iska da prekarash jivota si s nqkoi.Pet minuti sled kato ste se razdelili veche da ti lipsva.Da mislish samo za nego/neq...Dа jiveesh za nqkoi drug i da se nadqvash,che vsichko tova e spodeleno =D>![]()
![]()
p.s.az sum taka..daje dneska tolkova otkachih,che predlojih na priqtelq mi brak.. i toi vze che prieUjas plasha se zashtoto seriozno go mislq
Prosto ne moga da si predstavq jivota bez nego..eto tova e liubov
![]()
![]()
Човешкият живот е низ от закономерности и случайности. Всеки се ражда на този свят, без да избира кога и къде. Но онова, което може да избере е любовта. Пред нея са безсилни и най-великите мислители, на нея са посветени най-нежните стихове. Заради нея, заради любовта са се водили войни…
Какво е любовта??? Дали нещо, което можеш да изядеш, дали нещо, което можеш да изпиеш или нещо, с което можеш да си поиграеш? Не! Любовта е чувството да обичаш и да бъдеш обичан! За това всеки копнее, но не всеки може да го изпита... Векове наред човечеството се е самоусъвършенствало, но в стремежа си да се, човек забравя от къде идва. А всеки се ражда с любов и за любов копнее. Нима е толкова сложно да даряваш нещо толкова истинско и съкровено като обичта. Може би за нас, хората от новото време, това е просто губене на време или празна химера... Защо да се раздаваш, защо да страдаш или да не бъдеш разбран – има далеч по-лесни и незаангажиращи неща!
Какво е любовта? Тя е и страдание, и възторг или поне така си мисля. С годините човек помъдрява, но достатъчни ли са годините, за да може да отговориш на този въпрос. Колкото и дълго да живее човек, колкото и богат да е житейският му опит, едва ли би могъл да си отговори точно. Сложно е да надникнеш в човешката душа, но още по-сложно е да осъзнаеш, че след живота може би любовта е другото, за което заслужава да се бориш.
много се извинявам за тази тема щом я имало просто не сам забелязала че я има съжалявамПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
![]()
![]()
Смятам, че е нещо прекрасно, което всеки трябва да изпита.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
В момента не бих могла да дам обективен отговор, така съм разочарована от отношението на момчето до мен към връзката ни, че просто не е истина... Най-много да кажа, че рядко има пълно щастие, че дори нещата, които привидно си заслужават, поддават и се оказват лъжи...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
"какво е любовта" .... а какво е живота , какво е смъртта ..... ддз
знам че е хубаво когато си влюбен и е споделено няма по-прекрасно нещо от това
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ем, вярвам в любовта... към родителите, към децата, към приятелите... другото... I call it passion.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
mi na men li4no ne mi vurvi... i zapo4vam mn da se ot4aivam ... pomognete mi kak da se oturva ot tova ot4eanie za6toto az ne namiram re6enie![]()
"Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов.
Любовта да дам за свободата съм готов."
Аз няма да разсъждавам по темата, прекалено късно е.(или, може би, рано)
Любовта е всичко.
Страшен си ...Първоначално написано от Tazadar
kakvo e liubovta? za men tq e bolka.. ne iskam da se vliubvam za6toto sled tova 6te stradam,zvu4i egoisti4no,no e istina. E,vse pak ponqkoga nqma6 vlast nad 4uvstvata si..gadno e da razbere6 ,4e sled kato si ignoriral 4uvstvata si,vse pak se vliubva6. но няма няма зна4ение-любовта с16тествува и в пове3вто слу4аи сме поджластни на това 4увство
It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P
Една моя приятелка ми казва,че няма любов и май вече и аз се замислям имали я или не?![]()
Но едно разбрах,че няма да страдам заради кретени,които искат само секс!
![]()
![]()
Любовта е велико нещо...карате да се чувстваш толкова щастлив, но понякога много боли от неяНо се пак по добре любов отколкото омраза :P
Любовта е нещо невероятно...Ако е споделена е супер, ама ако не е...Аз съм си влюбена от 2 години и ми е многу кеф, щоту и момчето в което съм влюбена, е влюбено в мен. Знам колко може да боли от любовта и знам колко трудно е да намериш идеалния човек... Но винаги ще има караници и хубави моменти, когато си влюбен всичко ти се вижда в розово, все си на кеф, ама ако човекът, който обичаш, те отреже, играе си с чувствата ти, става многу кофти, щоту раната в сърцето си остава...Но любовта като цяло е адската :P