.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    Sofia

За и против секса за 1 нощ

За и против секса за 1 нощ... сега сте вие

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    За,стига да е с кондом и да не наранява ничий чувства (например ако е изневяра)

Град
    Montana
    da...s dve ryce... pa i s kraka ako trqvbva... :}

Голям фен Аватара на sapphirr
    против.това не е нещо,което го правиш като ходенето до магазина.най-малкото...нали трябва да го познаваш тоя 4овек срещу теб?с всякви може да се въргалял/ла преди теб.смятам,4е не е важно в слу4ая моментното удоволствие,а да си мислиш с главата и да прецениш дали риска наистина си струва и няма ли после да съжаляваш и да се обвиняваш после!

Против. Ако не познаваш момчето/момичето не се знае какъв гаф може да стане...а и да го познаваш, аз не мисля, че секса е нещо, което трябва да правиш за 1 нощ......
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Определено няма лошо!
    Всеки си има различни нужди, пък и дългите връзки отнемат много време и нерви, когато ти е само за единият секс

Град
    Пловдив
    Доста против

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    ZA
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    \/ Предпочитам го с приятелиВ смисъл,човек с когото се познавам отдавна,били сме само приятели и просто за една вечер колкото да не е без хич..и тъй

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    \/ Предпочитам го с приятелиВ смисъл,човек с когото се познавам отдавна,били сме само приятели и просто за една вечер колкото да не е без хич..и тъй
    + 1..

Град
    Plovdiv
    Твърдо За! Няма задръжки, притеснения, всичко е ей така за кеф, без обвързване... идеално

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    Твърдо За! Няма задръжки, притеснения, всичко е ей така за кеф, без обвързване... идеално

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Za ako se pravi s predpazni merski...
    Za sebe si oba4e znam 4e ne bih go napravila za6toto sum tvurde strahliva i samo kato si pomislia 4e prezervativa moje da se skusa i da hvana ia SPIN ia ne6to drygo napravo mi se ot6tiava.

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Против... безсмислено е. То ако ще съм с някой само заради едното ч*кане (защото секса без чувства си е точно това) аз си имам ръце... ефектът ще е същия

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това беше, хм...........необмислено може би. Аз ходя с моя приятел 3 години и 3 месеца-мислиш ли, че имаме задръжки 1 пред друг. Точно, за да ми паднат задръжките е нужно да познавам човека. Аз лично съм против тоя секс.......няма нищо емоционално в това и е тъпо да си интимен с човек, който не познаваш. Не съм правила. не мисля да правя!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това беше, хм...........необмислено може би. Аз ходя с моя приятел 3 години и 3 месеца-мислиш ли, че имаме задръжки 1 пред друг. Точно, за да ми паднат задръжките е нужно да познавам човека. Аз лично съм против тоя секс.......няма нищо емоционално в това и е тъпо да си интимен с човек, който не познаваш. Не съм правила. не мисля да правя!
    да разбира се така е.... това е вече до човек кой кога има задръжки...просто ми харесва самото чувство ... разбира се винаги се пазя

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не мога да си представя да съм по-разкрепостена пред човек, който не познавам, отколкото пред гаджто ми, което ме е виждало всякак, във всяко настроение и познава тялото и маниерите ми до болка.....

Град
    Montana
    e da ama ako si nqmash seriozen priqtel s koito sa pravish sex kogato ti se iska zashto ne da go napravish .... pyk ako spish s nqkoi vednyj moje da stanat dva tri chetiri i t.n.

=D>

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Да,ама и да не става навик,ест

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

mi vupros na li4na precenka...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Твърдо за !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си