- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За и против секса за 1 нощ
За и против секса за 1 нощ... сега сте вие
За,стига да е с кондом и да не наранява ничий чувства (например ако е изневяра)![]()
da...s dve ryce... pa i s kraka ako trqvbva... :}
против.това не е нещо,което го правиш като ходенето до магазина.най-малкото...нали трябва да го познаваш тоя 4овек срещу теб?с всякви може да се въргалял/ла преди теб.смятам,4е не е важно в слу4ая моментното удоволствие,а да си мислиш с главата и да прецениш дали риска наистина си струва и няма ли после да съжаляваш и да се обвиняваш после!
Против. Ако не познаваш момчето/момичето не се знае какъв гаф може да стане...а и да го познаваш, аз не мисля, че секса е нещо, което трябва да правиш за 1 нощ......
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Доста против![]()
ZA![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
\Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
/ Предпочитам го с приятели
В смисъл,човек с когото се познавам отдавна,били сме само приятели и просто за една вечер колкото да не е без хич..и тъй
![]()
+ 1..Първоначално написано от Jamalska
![]()
Твърдо За! Няма задръжки, притеснения, всичко е ей така за кеф, без обвързване... идеално![]()
Za ako se pravi s predpazni merski...
Za sebe si oba4e znam 4e ne bih go napravila za6toto sum tvurde strahliva i samo kato si pomislia 4e prezervativa moje da se skusa i da hvana ia SPIN ia ne6to drygo napravo mi se ot6tiava.![]()
Против... безсмислено е. То ако ще съм с някой само заради едното ч*кане (защото секса без чувства си е точно това) аз си имам ръце... ефектът ще е същия![]()
Това беше, хм...........необмислено може би. Аз ходя с моя приятел 3 години и 3 месеца-мислиш ли, че имаме задръжки 1 пред друг. Точно, за да ми паднат задръжките е нужно да познавам човека. Аз лично съм против тоя секс.......няма нищо емоционално в това и е тъпо да си интимен с човек, който не познаваш. Не съм правила. не мисля да правя!Първоначално написано от merilin_
да разбира се така е.... това е вече до човек кой кога има задръжки...просто ми харесва самото чувство ... разбира се винаги се пазяПървоначално написано от krem4et0
не мога да си представя да съм по-разкрепостена пред човек, който не познавам, отколкото пред гаджто ми, което ме е виждало всякак, във всяко настроение и познава тялото и маниерите ми до болка.....
e da ama ako si nqmash seriozen priqtel s koito sa pravish sex kogato ti se iska zashto ne da go napravish .... pyk ako spish s nqkoi vednyj moje da stanat dva tri chetiri i t.n.
=D>Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
mi vupros na li4na precenka...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Твърдо за !