- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хайде сега да си ги мерим...
Хайде сега да си ги мерим...
Вземане на мярка
1. Премери гръдната си обиколка, точно под бюста.
2. Прибави 13см, ако се получава нечетно число и 10см, ако е четно. Това е размерът на твоя сутиен.
3. За да разбереш каква чашка ти е нужна, премери най-изпъкналата част на гъдите си.
Ако двете мерки съвпадат, ти трябва чашка АА
Ако двете мерки се различават с 2,5см, ти трябва чашка А
Ако двете мерки се различават с 5см, ти трябва чашка B
Ако двете мерки се различават с 7,5см, ти трябва чашка C
Ако двете мерки се различават с 10см, ти трябва чашка D
Пример:
Първата мярка на Наталия е 70см. Като добавим 10см стават 80. Това е номерът на сутиена. Втората мярка на Наталия е 85см. Разликата между двете измерени обиколки е 5см, така че й трябва сутиен с чашка B.
И така, Наталия трябва да търси сутиен 80B.
Чакам да разбера вие от какъв сутиен се нуждаете според написаното по-горе. Та наистина да сравним.
(Източник -- За теб(About you -- aboutyou.info))
Аз... 92B
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Emi az po teq ne smqtah ma az hodq s 75b...em ne sa mi golemi ma kvo da se pravi![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Ами при мен нещата стоят така:
Обиколка ПОД гърдите - 75,
75+13=88
Обиколка през най-изпъкналата част от гърдите ми - 96.
96 - 88= 8 см =>=> Би трябвало да нося 88 С. Еми да... торе. долу е така аз нося или 85 С или 90 С!
150c
emi sega ne sam se merila,ama nosq 85C![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ах тази буква С как я обичам![]()
Айде да видим някоя ще извади ли D![]()
sdada
Nqkoi kazvat,4e kakvoto ti e pisano takova 6te stane,az pak kazvam kakvoto si nadrobi6 takova 6te sarba6!
LP E gr. koqto me promeni izcqlo i me nakara da mislq predi da deistvam.Xa moje da vi se struva ludo ama e taka.
E vie si4ki s mnogo golemi se izkarahte
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
75c
98![]()
Аз нося размер 75В![]()
Туй измерване не съм го правила, щото ме мързи![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
az pa sam 75b![]()
Скромността ме кара да напиша 80Б....нооо съм 85Б...или 90Б...се различноАахахах...сигурно съм единствената дето иска по-малки...
ПС: В началото и аз си помислих че ше мерим пишки и влязох..от любопитство...![]()
хах х) еми то така си звучи, егати ^^
иначе аз съм около 80Б, което мен си ме устройва перфе, а и засега никой не се е оплакал
Моите са 75Б и винаги съм се притеснявала че са малки. Накрая обаче стигнах до зключението малки, ама сладки!
90В означава, че са ти малки... В е нормална чашка за 75-80... 90В просто казва, че имаш голям гръден кош, не големи гърди.Първоначално написано от KimBerLy1912
ПП: Аз съм 80В-С, зависи от модела, марката и т.н.
ПП2: И моите са малки, но гръдният ми кош е голям...
ПП3: Това мерене е тъпо. Под гърдите - 84, през гърдите - 101. По тези мерки би трябвало да нося 94C, което е безумно. Това сигурно е за културистка, която има огромни гръбни мускули...
голяма технология.... 92д мисля...ама ако разликата в 2те мерки е повече от 10 см?
Podgrudna 76
Grudna 98
98-86=12
Ne znam kolko bi triabvalo da nosia no v BG si kypyvam 80D(trydno gi pobiram ama me e sram da poiskam E puk i niama hybavi modeli)
a tyka si vzimam 36DD i mi e perfektno![]()
Аз си нося 85В от много време насам..........понякога и на 90В налитам
А по тая технология, подгръдната+числото(в моя случай 13)>от гръдната......Значи трябда да нося сутиен без чашка направо![]()